نماینده رئیس دانشگاه آزاد در امور تشکلها و هیئات دانشجویی در همدان:
کد خبر:۴۶۰۶۹۶
رئیس دانشگاه دولتی كولاب:
از دیدن موزه آمادای دانشگاه آزاد اسلامی همدان شگفت زده شدم
رئیس دانشگاه دولتی كولاب در حاشیه بازدید هیات تاجیکستانی از موزه آمادای دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: از دیدن این موزه بسیار متاثر شدم و این موزه نمونهای کامل از تاریخ این مرز و بوم کهن است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالله حبیب الله، رئیس دانشگاه دولتی كولاب در حاشیه بازدید هیات تاجیکستانی از موزه آمادای دانشگاه آزاد اسلامی همدان گفت: از دیدن این موزه بسیار متاثر شدم و این موزه نمونه ای کامل از تاریخ این مرز و بوم کهن است.
وی تاکید کرد: این موزه محصول زحمت دانشجویان، اساتید و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی همدان است که نظیر آن را تا به امروز در هیچ کجای دنیا ندیده ام.
عبدالله حبیب الله افزود: امیدوارم در آینده ای بسیار نزدیک بتوانیم با تعداد بیشتر از دانشجویان و اساتید به این دانشگاه برگردیم چون با دیدن این امکانات می توان دانش زیادی را به نسل جوان منتقل کرد.
رئیس دانشگاه دولتی کولاب گفت: تجهیزات و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی در نوع خود بسیار جذاب و عالی است و امیدواریم بتوانیم در آینده ای نزدیک با تبادل دانشجو و اعضای هیات علمی ارتباط نزدیکتری با این دانشگاه برقرار کنیم.
عبدالله حبیب الله بیان کرد: دانشگاه دولتي كولاب تاجيكستان در سال 1945 ميلادي ابتدا برای تربیت معلمان استان کولاب تأسیس شد که بعد از چند سال به دانشگاه ارتقا یافت.
وی افزود: این دانشگاه در سال 2009 ميلادي به نام پدر شعر فارسی، رودکی سمرقندی، نامگذاری شد و هم اکنون دارای 395 استاد، ۸۵۰۰ دانشجو، 10 دانشکده و 42 رشته تحصیلی است.
رئیس دانشگاه دولتی کولاب تاکید کرد: تقویت روابط دوجانبه علمی و فرهنگی بین دانشگاه کولاب و دانشگاه آزاد اسلامی همدان و اجرایی کردن تفاهمنامه خواهرخواندگی شهر همدان با کولاب را در تمامي زمینه های مورد علاقه، در حاشیه همایش بین المللی میرسیدعلی همدانی می تواند از نتایج و ثمرات این همایش محسوب گردد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.