به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت سازمان غذا و دارو، دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت گفت: نسخه الکترونیک یکی از اقدامات مهمی است که در سازمان غذا و دارو در حال انجام و پیگیری می باشد.
وی افزود: در نسخه نویسی الکترونیکی به دنبال کار بزرگتری هستیم و آن این است که تمام اصول راهنمای بالینی و راهنماهای تجویز و مصرف دارو در سامانه نرم افزار نسخه نویسی می تواند لحاظ شود.
دکتر دیناروند اظهار داشت: همچنین در این سامانه، حد دسترسی پزشکان مختلف، داروخانه ها، پیراپزشکان و غیره نیز می تواند ایجاد شود.
رئیس سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: این اقدامی است که می تواند در صرفه جویی مصرف دارو بسیار موثر باشد و در نهایت اگر سامانه های رهگیری و ردیابی ، کنترل اصالت و نسخه نویسی الکترونیک به یکدیگر وصل شوند و به سامانه های بیمه نیز متصل شوند فرآیند تجویز و مصرف دارو در کنار سامانه ای که تامین، توزیع و عرضه دارو را کنترل می کند می تواند یک تصویر شفاف و روشنی برای سازمان های بیمه گر، وزارت بهداشت و دستگاه های مربوطه را درگیر کند و اینها اقدامات زیر ساختی و اساسی است که در سازمان غذا و دارو در حال انجام است.
دکتر دیناروند در ادامه گفت: کارهای جاری ما نیز در سازمان غذا و دارو همواره مدنظر است بحث تامین و تدارک دارو است که بدون وقفه صورت میگیرد که تقریبا با توجه به اینکه 2 سال است که بحران دارویی را پشت سرگذاشته ایم و توانسته ایم آرامش بازار را حفظ کنیم و تعداد کمبوهای دارویی را مدیریت کرده ایم و اجازه نداده ایم که تعداد کمبودهای دارویی افزایش داشته باشد.
رئیس سازمان غذا و دارو در مورد کنترل قیمت داروها نیز اظهار داشت: در این زمینه نیز کماکان اقدامات اساسی صورت گرفته در حال انجام است و کاهش هزینه بیماران نیز در اولویت است همانطور که می دانید پرداختی بیماران صعب العلاج کنترل شده و اقداماتی صورت گرفته تا مشکلی در هزینه دارویی نداشته باشند.
دکتر دیناروند در پایان گفت: قیمت داروها در هر حال مدیریت شده و این کنترل قیمت نیز با جدیت در حال انجام است تا هیچ بیماری از لحاظ هزینه دارویی مشکلی نداشته باشد.