آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۱۴۸۳

انتخابات شورای صنفی دانشگاه اصفهان برگزار شد

انتخابات شورای صنفی دانشگاه اصفهان با حضور دانشجویان و نظارت مسئولین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اصفهان، یکی از بخش‌هایی که در دانشگاه‌ها و در کنار بحث‌های آموزشی حائز اهمیت است، توجه به مسائل صنفی و رفاهی دانشجویان است، اهمیت این موضوع آنجا مشخص می‌شود که سهم این مسائل در موفقیت یا شکست دانشجویان بسیار زیاده بود و اخلال در نحوه ارائه خدمات به دانشجویان با افت تحصیلی آنها رابطه مستقیم دارد.

 

از همین رو شوراهای صنفی دانشجویان پس از چند سالی وقفه، مجددا در سال‌های اخیر فعالیت خود را آغاز کرده و به صورت ویژه پیگیر مطالبات دانشجویان در این زمینه‌ها هستند. شوراهایی که علاوه بر پیگیری مطالبات دانشجویان، کمک خوبی به مسئولان در جهت شناسایی نیازها و کمبودها در دانشگاه دارند.

 

در همین راستا در دانشگاه اصفهان نیز انتخابات شورای صنفی، با حضور دانشجویان و نظارت معاونت دانشجویی این دانشگاه  در دانشکده های دانشگاه اصفهان برگزار شد.

 

در این انتخابات دو ناظر در هر دانشکده بر برگزاری انتخابات نظارت می کردند، که این ناظرین از اعضای شورای صنفی سابق دانشگاه و مسئول امور فرهنگی دانشکده تشکیل می‌شدند.

 

اعضای این شورا در راستای بهبود وضعیت رفاهی دانشجویان خوابگاهی و سایر دانشجویان انتخاب می شوند و با شناسایی مشکلات، در جلسات هفتگی شورا آنها را مورد بررسی قرار می‌دهند و در ادامه حل این مشکلات را از مسئولین مربوطه پیگیری می کنند.

 

بر این اساس، هفت عضو شورای صنفی در کمیته های تغذیه، انتشارات و زیراکسی ها، اتوبوس رانی، خوابگاه ها، ورزش و نظارت بر دانشگاه تقسیم بندی می شوند و مطالبات دانشجویان را پیگیری می کنند.

 

لازم به ذکر است، نتایج این انتخابات طی روزهای آینده اعلام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار