آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۲۰۲۱
با وجود مخالفت دانشجویان؛ 

فدایی از دانشگاه باهنر کرمان رفت؛ طاهری سرپرست شد

برخلاف وعده‌های داده شده و با وجود مخالف دانشجویان، طی حکمی محمد علی طاهری به عنوان سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان منصوب شد. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان، صبح امروز طی حکمی از سوی فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فن آوری محمد علی طاهر به عنوان سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان منصوب شد. 


این انتصاب به دلیل در حالی صورت گرفت که چندی پیش شایعاتی در رابطه با استعفای محمد جواد فدایی، ریاست پیشین دانشگاه شهید باهنر کرمان در دانشگاه پیچیده بود که منجر به واکنش شدید برخی دانشجویان و برگزاری تجمع در حمایت از حضور فدایی در دانشگاه شد. 


دانشجویان معترض به خداحافظی فدایی از دانشگاه با راه اندازی کمپنی با عنوان «دکتر بمان» خواستار باقی ماندن محمد جواد فدایی در سمت ریاست دانشگاه شده بودند. 


پس از برگزاری تجمع و راه اندازی کمپین فدایی به دانشجویان قول داده بود که در تصمیم خود برای خداحافظی از دانشگاه شهید باهنر کرمان تجدید نظر خواهد کرد؛ اما انتشار خبر انتصاب طاهر به عنوان سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان همگان را متعجب کرد. 


فدایی در مدت زمان حضورش در دانشگاه شهید باهنر کرمان بیشتر در زمینه‌های عمرانی دانشگاه و افزایش سطح کیفی علوم تدریسی گام برداشته بود و فعالیت سیاسی خاصی را در راستای اهداف برخی هم حزبی‌هایش انجام نداده بود.

 

طاهری فردی سیاسی؛ دارای درجه‌ی استادی است و تا کنون به عنوان استاد شیمی تجزیه‌ی در دانشگاه مشغول به تدریس بوده است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دكتر ايلخاني پور
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۳
ديانت بي ادعا، انصاف و عدالت و اهتمام به مشكلات كوچك و بزرگ دانشگاه، دانشجويان و اساتيد از ويژگيهاي بارز دكتر فدايي بود، متاسفانه وزارت علوم با پذيرش استعفاي ايشان ضربه جدي به دانشگاهي وارد كرد كه در دولت قبل دوران سياهي را به لحاظ فضاي بسته فرهنگي و سياسي و عقب ماندگي پژوهشي و ... پشت سر گذاشته بود.
جناب دكتر فدايي لبخند دوست داشتني و خدمت صادقانه شما در همين مدت كوتاه در خاطر اساتيد و دانشجويان خواهد ماند.
ايلخاني پور از گروه علوم سياسي
6
0
احد
Germany
۲۸ آبان ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۴
می دونم این نظرم پخش نمیشه
ازتون خواهش دارم اینقدر به دنبال حاشیه درست کردن برای دولت نباشید
چرا ذره ای اخلاق در وجود شماها نیست
دکتر فدایی فقط به دلایل خانوادگی از سمت خود کنار رفت
امید وارم کمی انصاف را رعایت کنید
0
4
پربازدیدترین آخرین اخبار