کد خبر:۴۶۲۲۶۵
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد:

بنگاه‌های اقتصادی، موسسات و بانک‌ها جزو لاینفک جوامع توسعه یافته هستند

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: امروز بنگاه‌های اقتصادی، موسسات و بانک‌ها جزو لاینفک جوامع توسعه یافته هستند که چنانچه نباشند انجام امور مالی در کشور بسیار مشکل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمد کافی امروز در نخستین همایش ملی حقوق و نظام بانکی که در دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، گفت: جامعه توسعه یافته جامعه ای است که بتواند از علوم و فنون روز بهره ببرد و تمام امکاناتش را به کار گیرد تا به اهداف مورد نظرش نایل آید.

 

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد بنگاه های اقتصادی، موسسات و بانک ها را جزو لاینفک جوامع توسعه یافته دانست و افزود: چنانچه در گذشته بدون حضور بانک‌ها می‌توانستیم فعالیت‌های اقتصادی انجام دهیم امروز این مسئله امکان ندارد و چنانچه امکان داشته باشد نیز بسیار مشکل و پیچیده خواهد بود زیرا بانک ها و موسسات مالی تنها یک موسسه ساده نیستند؛ بلکه اقدامات بسیار پیچیده ای توسط این بانک ها صورت می گیرد.

 

وی ضمن بیان اینکه زمانی که وظایف و خدمات پیچیده می‌شوند مشکلاتی نیز به تبع آن پیچده می‌شوند، گفت: این همایش به دنبال این است که راهکارهای امور حقوقی و بانکی را بهتر تبیین کند و امید است این همایش بتواند آغازگر این مسیر باشد.

 

کافی تصریح کرد: دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دانشگاهی که رویکردش عبور از دانشگاه نسل دوم به نسل سوم است،‌ مهمترین هدفش این می باشد که در جامعه نقش پررنگ تری داشته باشد و دانشجویانی را تربیت کند که علاوه بر کارافرینی در توسعه کشور نیز نقش آفرین باشند.

 

وی در پایان تصریح کرد: امید است تعامل مثبتی بین دانشگاه و سیستم بانکی به وجود آید تا دانشگاه بتواند مشکلات موجود را حل کند.

 

ایجاد یک دپارتمان و یا یک کرسی حقوق بانکی در دانشگاه نیاز است

 

در ادامه این همایش عبدالرضا جوان جعفری، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد گفت: با توجه به مشکلاتی که در نظام بانکی ما وجود دارد و با توجه به اینکه تحقیقات در این رابطه کم تر انجام شده است و نتوانستیم متخصصان حقوقی در امور بانکی تربیت کنیم باید از این به بعد به مشکلات مربوط به حقوق بانکی در تحقیقات خود بپردازیم.

 

وی ادامه داد: این همایش می تواند آغازی باشد برای اقدامات عملی در این زمینه و هم چنین می تواند زمینه سازی های لازم جهت تهیه و اصلاح مبانی جدید حقوق بانکی را صورت دهد.

 

رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد: ما نیازمند ایجاد یک دپارتمان، رشته و یا حداقل یک کرسی حقوق بانکی هستیم، در حال حاضر چنین رشته ای در دانشگاه های خارج از کشور وجود دارد؛ اما به دلیل فقدان ادبیات لازم و اساتید مجرب در این امر ما نتوانستیم به این مسئله توجه کنیم.

 

وی در پایان با بیان اینکه در حقوق فاصله ای میان تئوری و عمل نیست، خاطرنشان کرد: دانشجوی حقوق هر نکته ای که از اساتید خود می شنود می تواند به عنوان کلیدی برای حل مشکلات حقوقی مورد استفاده قرار دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار