کد خبر:۴۶۲۲۷۸
وزیر بهداشت:

مرکز تحقیقات کنترل و پایش آلودگی هوا در صورت دریافت مجوز در اراک راه‌اندازی خواهد شد

وزیر بهداشت گفت: در صورت درخواست دانشگاه علوم پزشکی اراک و تایید شورای مربوطه در وزارت بهداشت، مرکز تحقیقات کنترل و پایش آلودگی هوا در اراک راه‌اندازی و وزارت بهداشت در زمینه تجهیزات و اعتبارات آن کمک خواهد کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی اراک، وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران در اراک گفت: در صورت درخواست دانشگاه علوم پزشکی اراک و تایید شورای مربوطه در وزارت بهداشت، مرکز تحقیقات کنترل و پایش آلودگی هوا در اراک راه‌اندازی و وزارت بهداشت در زمینه تجهیزات و اعتبارات آن کمک خواهد کرد.

 

سید حسن قاضی‌زاده هاشمی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان مرکزی در اراک، افزود: استان مرکزی از ظرفیت‌های بسیار خوبی برخوردار است که باید از آن به نحو مطلوب استفاده شود.

 

وی با بیان اینکه خوشبختانه در استان مرکزی در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر پزشک تأمین شده است، بیان داشت: در نظر داریم شبکه بهداشت و درمان را در این استان تکمیل کنیم.

 

وزیر بهداشت، تصریح کرد: در سال گذشته دو هزار مرکز بهداشتی در کشور به بهر‌ه‌برداری رسیده و در سال جاری نیز ۶۵۰ مرکز به بهره‌برداری می‌رسد.

 

وی در ادامه از اجرای طرح حمایت از زوج‌های نابارور در صورت تأمین اعتبار تا پایان سال جاری خبر داد و تصریح داشت: برای حمایت از زوج‌های نابارور در مراکز دولتی و خصوصی طرح حمایت مالی مطرح شده است که در صورت تأمین اعتبار تا پایان سال جاری اجرا می‌شود.

 

هاشمی گفت: برآورد می‌شود این طرح به ۱۰۰ تا ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته باشد.

 

وی با بیان اینکه هم‌اکنون طرح آمایش سرزمین آموزش پزشکی در حال اجراست، بیان کرد: در حال حاضر ۱۰ قطب آموزشی در کشور ایجاد شده که به صورت دانشکده‌های بین‌المللی، کشوری و استانی فعالیت می‌کنند تا براساس آن به منظور ارتقای کیفیت از گسترش دانشکده‌های پزشکی و دندان‌پزشکی جلوگیری ‌شود.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: طرح بومی‌گزینی نیروی انسانی از سال گذشته در کشور آغاز شد و انتظار می‌رود بر اساس این طرح طی ۱۰ سال آینده نیروی انسانی مورد نیاز کشور تأمین شود.

 

هاشمی با اشاره به طرح‌های نیمه تمام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: با اعتبارات فعلی تکمیل پروژه‌های موجود ۲۵ سال طول می‌کشد که مهم‌ترین راهکار برای حل این مشکل استفاده از توان بخش خصوصی و خرید خدمت توسط دولت است.

 

وی گفت: در حال حاضر پروژه‌هایی که دولت در دست انجام دارد، ۷۰ درصد پیشرفت داشته است. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین در پایان با اشاره تجمیع بیمه‌ها خاطرنشان کرد: ایرانیان برای دریافت خدمات بیمه‌ای باید یک دفترچه داشته باشند که تحقق این امر ملزم به تشکیل صندوقی با سرمایه‌ای بالا برای خرید خدمت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار