آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۲۵۳۵
باشگاه دانشجویان/

دانشگاه اسلامی

دانشگاه همواره محلی برای پرورش افراد جهت حضور در جامعه بوده است. همانطور که حضرت امام (ره) نیز تاکید داشته اند دانشگاه مبدا همه تحولات است و یا در جمله ای دیگر فرموده بودند که اگر دانشگاه اصلاح شود مملکت اصلاح می شود.

گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، یادداشت دانشجویی*؛ دانشگاه همواره محلی برای پرورش افراد جهت حضور در جامعه بوده است. همانطور که حضرت امام (ره) نیز تاکید داشته اند دانشگاه مبدا همه تحولات است و یا در جمله ای دیگر فرموده بودند که اگر دانشگاه اصلاح شود مملکت اصلاح می شود.



هیچوقت دانشجویانی که در زمان رژیم پهلوی برای پیروزی انقلاب تلاش کرده بودند و یا دانشجویان شهیدی که در دوران دفاع مقدس از جانشان گذشتند فراموش نخواهند شد،اما چرا امروز که در دهه چهارم انقلاب قرار داریم،دانشگاه از رسالت اصلی خود خارج شده و به محلی برای ظهور تهاجم فرهنگی تبدیل شده است !؟


یقینا مسئولان در سال های گذشته به وصیت امام (ره) به درستی عمل نکرده اند که امروز اخبار اردوهای مختلط و برگزاری کنسرت در دانشگاهها به گوش رهبری می رسد !



آیا برگزاری این نوع برنامه‌ ها و همچنین استفاده از اساتید غرب زده که قائل به سکولار هستند می تواند مصداق دانشگاه اسلامی باشد !؟ و حال که شورای عالی انقلاب فرهنگی از تربیت دانشجوی دینی،انقلابی و آگاه به مسائل سیاسی غافل شده است دشمنان به دنبال القای تفکرات مسموم در سطح دانشگاه ها هستند.



امروز وحدت میان حوزه و دانشگاه به یک شعار تبدیل شده است،رشد علمی نزول داشته،غرب زدگی ترویج و نوع پوشش دانشجویان زننده و نامناسب شده و آرمان های انقلاب رو به فراموشی است که نتیجه همه این ها استعمار نو خواهد بود.



امروز سیاست بازان از دانشجویان بعنوان پیاده نظام و از تریبون‌ دانشگاه برای اهداف سیاسی نا مشروع خود استفاده می کنند و یقینا اگر غافل از اسلامی کردن دانشگاهها بشویم،در آینده ای نزدیک نه خانواده ای خواهیم داشت و نه عنصری فعال در عرصه های مختلف اجتماع !


 بنابراین مسئولان باید متوجه توطئه ها باشند تا این بخش مهم از رسالت اصلی خود خارج نشده و بتواند تضمین کننده آینده کشور باشد.


مجتبی اسمعیل زاده ساروکلایی-فعال دانشجویی

 

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار