کد خبر:۴۶۲۷۰۱

تأثیر حمله‌های تروریستی داعش بر فروش یک کتاب در پاریس

پس از حمله‌های تروریستی هفته گذشته گروه داعش در پاریس، کتاب خاطرات «ارنست همینگوی» از پایتخت فرانسه صدرنشین جدول پرفروش‌ترین‌ها شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، با گذشت یک هفته از انفجار پنج بمب توسط گروه داعش در نقاط مختلف شهر پاریس، فروش کتاب «پاریس یک جشن است» که در ایران با نام «پاریس جشن بی‌کران» شناخته می‌شود به قلم ارنست همینگوی نویسنده سرشناس برنده نوبل آن‌چنان افزایش یافته که نامش در صدر فهرست پرفروش‌ترین‌های فرانسه قرار گرفته است.

 

این اثر که نام کاملش «پاریس یک جشن است، یک ضیافت متحرک» است، دربردارنده خاطرات نویسنده «پیرمرد و دریا» از زندگی در پایتخت فرانسه در دهه 1920 است. این کتاب هم‌اکنون در رتبه نخست پرفروش‌ترین‌های سایت فرانسوی «آمازون» قرار دارد.

 

براساس اعلام «فولیو» ناشر فرانسوی، سفارش‌ها از 10 تا 15 جلد به 500 جلد افزایش یافته است. این ناشر همچنین گفت: روز پنج‌شنبه افزایش فروش بسیار چشمگیر بود و 1600 جلد از این کتاب از انبارمان خارج شد. ما همچنین سفارش‌های زیادی از گروه‌هایی مثل «FNAC» و «آمازون» داشتیم، چیزی حدود 8500 نسخه. فروش معمول ما در سال بین 6000 تا 8000 جلد است.

 

مدیر این انتشارات همچنین اشاره کرد که 20 هزار جلد دیگر از کتاب همینگوی را زیر چاپ برده و قصد دارد برای چاپ بعدی اقدام کند.

 

به گزارش گاردین، فروشگاه محصولات فرهنگی«FNAC» در ایستگاه «سن-لازار» اعلام کرد در عرض 24 ساعت انبارش از نسخه‌های کتاب همینگوی خالی شده و باز کتاب سفارش داده است.

 

خالق «وداع با اسلحه» در این کتاب آورده است: اگر خوش‌شانس بوده باشید و در جوانی در پاریس زندگی کرده باشید، در باقی عمرتان هرجا که می‌روید، پاریس با شما باقی می‌ماند، چون پاریس یک ضیافت متحرک است.

 

همینگوی در این اثر به خوردن و آشامیدن در رستوران‌ها و کافه‌های سرتاسر پایتخت فرانسه پرداخته است. او این کتاب را اواخر عمر به نگارش درآورد، اما پس از مرگش در سال 1964 به چاپ رسید.

 

ارنست میلر همینگوی نویسنده و روزنامه‌نگار سرشناس آمریکایی و برنده‌ جایزه‌های نوبل ادبیات و پولیتزر، بیست‌ویکم جولای ‌١٨٩٩ در ایلیونز آمریکا و از یک پدر فیزیکدان متولد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار