به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در بخشی از این نامه آمده است: «در ابتدای کار دولت امید برای اصلاح پذیرش بی ضابطه و غیر اصولی در سیستم آموزش عالی کشور زنده شد و وزارت علوم شروع به ساماندهی رشته های دانشگاه آزاد و کاهش ظرفیت کارشناسی ارشد و دکتری در کشور کرد و وزیر بهداشت هم از گسترش بی رویه دانشکده های پزشکی و افزایش ظرفیت انتقاد کرد.»
در ادامه این نامه یادآور شده است: «وزیر بهداشت مواضع خود را تغییر داد و در سال ۹۴ شاهد افزایش ظرفیت پذیرش بی حد و حساب رشته پزشکی در کنکور بودیم. به عنوان نمونه ظرفیت پزشکی علوم پزشکی یاسوج از ۶۰ نفر به ۱۰۳ نفر رسید.»
همچنین در این نامه آمده است: « اگر تعداد پزشک کم است آیا افزایش ظرفیت امسال متناسب امکانات دانشگاهها خصوصا در حوزه آموزش بالینی بوده است ؟»
این دانشجویان در بخش دیگری از این نامه از وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خواسته اند به عواقب این افزایش ظرفیت توجه شود.
در بخش دیگری از این نامه به برخی از عواقب افزایش ظرفیت رشته پزشکی از جمله موج بیکاری در فارغ التحصیلان رشته پزشکی، افت کیفیت بخش سلامت، فشار زیاد بر بیمارستان های آموزشی و حضور داوطلبانی با نمره بالای کنکور در این رشته اشاره شده است.
این گروه از دانشجویان پزشکی در پایان نامه خود از وزارت بهداشت پرسیده اند که آیا وزارتخانه به فکر شغل و آموزش این تعداد پزشک است.