آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۳۵۹۹
با مشارکت شهروندان

همایش مدیریت تغییرات فرهنگی و فضای مجازی برگزار می‌شود

همایش مدیریت تغییرات فرهنگی و فضای مجازی با مشارکت شهروندان در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حبیب الله غفوری در نشست خبری همایش مدیریت فرهنگی و فضای مجازی، اظهار داشت: نخستین همایش مدیریت تغییرات فرهنگی و فضای مجازی ویژه فعالان این حوزه در مناطق 22 گانه،  چهارم آذرماه به همت شهرداری منطقه 6 در مرکز همایش خانه اندیشمندان برگزار می شود.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه شش تهران با اشاره به استقرار دبیرخانه کانون وبلاگ و رسانه اجتماعی چهارمین جشنواره شکوفا در منطقه 6 گفت: بناداریم با استفاده از جلب مشارکت شهروندان و سایر سازمان ها و ارگان های فرهنگی مرتبط، اولین همایش مدیریت تغییرات فرهنگی و فضای مجازی ویژه فعالان این حوزه در مناطق 22 گانه را برگزار کنیم و در این راستا به اهداف تعیین شده دست یابیم.

 

شهردار منطقه 6  تهران تاکید کرد: مدیریت تغییرات فرهنگی یکی از محورهای اصلی در حوزه فرهنگی و اجتماعی است و برگزاری همایش هایی در این حوزه، می تواند زمینه ساز ارائه خدمات ویژه به خانواده ها در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات وتولید محصولات سالم منطبق با نیازهای مخاطبان باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: جریان‌های فضای مجازی جهان شمول است و شهرداری تهران با زیرساخت‌هایی که در اختیار دارد، می تواند با آگاه‌سازی مردم، تهدیدهای فضای مجازی را به فرصت داده پردازی براساس هویت ایرانی و انقلابی تبدیل کند.

 

غفوری تصریح کرد: مدیریت تغییرات فرهنگی یکی از محورهای اصلی در حوزه فرهنگی و اجتماعی است و برگزاری همایش‌هایی در این حوزه می‌تواند زمینه‌ساز ارائه خدمات ویژه به خانواده‌ها در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و تولید محصول سالم منطبق با نیازهای مخاطبان شود.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه شش تهران افزود: چهارمین جشنواره وبلاگ و رسانه اجتماعی شکوفا در 3 شاخه اصلی وبلاگ نویسی، رسانه های اجتماعی و رسانه های دیجتال با رویکرد مدیریت شهر تهران، محیط زیست تهران، سبک زندگی، فرصت و تهدیدات مجازی برای خانواده ها در نظر گرفته شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار