تبادل اطلاعات تجاري سازمان توسعه تجارت با 150 کشور جهان
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۳۸۵

تبادل اطلاعات تجاري سازمان توسعه تجارت با 150 کشور جهان

معاون کمک‌هاي تجاري سازمان توسعه تجارت ايران از تبادل اطلاعات تجاري اين سازمان با 150 کشور جهان براي آشنايي با پتانسيل‌هاي صادراتي يکديگر خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، کيومرث کرمانشاهي در نخستين روز برپايي کارگاه آموزشي کارشناسان اقتصادي اعزامي به سفارتخانه هاي جمهوري اسلامي ايران در خارج از کشور که در محل اين سازمان برگزاري مي شود، گفت: تبادل اطلاعات به طور مستمر از طريق سيستم DHL صورت مي گيرد. 

معاون کمک‌هاي تجاري سازمان توسعه تجارت ايران اظهار داشت: اولويت­بندي کشورهاي هدف براي داشتن ارتباط يکي از گام­هاي اساسي براي صادرات و توسعه آن است که بايد در اين جهت اقدامات موثري انجام داد. 

وي سهم تجارت ايران از کل تجارت جهاني را را زير يک درصد عنوان کرد و افزود: با حمايت از بنگاه هاي کوچک و متوسط مي توان اين سهم را افزايش داد. 

کرمانشاهي تصريح کرد: لازمه توسعه شرکت هاي کوچک و متوسط داشتن تشکل هاي قوي صادراتي است که با تشکيل اين شرکت ها مي توان در جهت توسعه صادرات گام برداشت. 

معاون کمک هاي تجاري سازمان توسعه تجارت صادرات را موضوع فرابخشي دانست و گفت: براي اينکه صادرات به عنوان محور توسعه پايدار تلقي شود بايد همه دستگاه ها اعم از حمل و نقل، بانک، بيمه، گمرک و استاندارد به کمک صادرات بيايند تا به هدف برسيم. 

وي از تبادل اطلاعات تجاري اين سازمان با 150 کشور جهان براي آشنايي با پتانسيل هاي صادراتي يکديگر خبر داد و يکي از رسالت هاي سازمان توسعه تجارت را تعامل و ارتباط مستمر با سازمان هاي تجاري دنيا اعم از فائو، اکو، WTO دانست و اظهار داشت: در سال گذشته با سازمان اکو تفاهم نامه اي امضا کرديم که بايد با ديگر سازمان هاي تجاري نيز تعامل و تفاهم نامه هايي امضا کنيم./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار