به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، کرمانی، رئیس هیئت داوران پانزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد امروز در اختتامیه پانزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد که در دانشکده مهندسی این دانشگاه برگزار شد، گفت: متاسفانه نشریات دانشجویی با یک چالش جدی در عرصه نوشتن مواجه هستند، به طوری که سهم بسیاری از نشریات به مطالب گردآوری شده اختصاص یافته است که این امر به کیفیت آنان ضربه میزند.
رئیس هیئت داوران پانزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیشتر مطالب نشریات دانشجویی گردآوری شده است، تصمیم گرفته شده تا از سال آینده داوریها به سمت اثر محوری هدایت شود تا دانشجویان برای تلاش بیشتر انگیزه داشته باشند.
وی در پایان نشریات دانشجویی را عرصهای برای تفکر، خلاقیت و نوشتن خواند و خطاب به دانشجویان تصریح کرد: شما نسلی هستید که زمان مناسب برای استفاده حداکثری از آزادیهای عرصه دانشجویی دارید که چنانچه به درستی از آن استفاده نکنید، فرصتی مغتنم را در زندگی خود از دست دادهاید.
در ادامه این مراسم نشریات دانشجویی برتر اعلام و از دبیران این نشریات تقدیر به عمل آمد.
لازم به ذکر است، عنوان نشریه برتر دانشجویی به ترتیب در حوزههای صفحه آرایی، روزنامه نگاری، محتوای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، محتوای علمی و انتشار منظم به نشریات ارغنون، صاحب، بهار فاطمی، تاریخ پژوهی و وقایع اتفاقیه داده شد.
همچنین مقام اول و سوم نشریات برتر در حزوه علمی به ترتیب به نشریات تاریخ پژوهی و مدیران فردا داده شد و نشریات جامعه پژوهی و آتلیه آزاد مقام دوم مشترک را کسب کردند.
مقام اول و دوم نشریات برتر دانشجویی در حوزه فرهنگی- اجتماعی و سیاسی به صاحب و ارغنون داده شد و نشریات وقایع التفاقیه و آئینه مقام سوم مشترک را کسب کردند.
همچنین پرمخاطبترین نشریه از دید دانشجو نیز نشریه وقایع التفاقیه بود.
در این دوره از جشنواره، 11 نشریه فرهنگی و 13 نشریه علمی در حوزههای صفحه آرایی، روزنامه نگاری، محتوای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی، محتوای علمی و انتشار منظم با هم به رقابت پرداختند و در این دوره برای نخستین بار حوزه نشریه پرمخاطب از دید دانشجویان نیز اضافه شد.