به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ تجمع ۶۰۰ نفری دیروز ساکنان «بن بست شیده» معروف مقابل مجلس (متقاضیان مسکن سازمان هواپیمایی و شرکت فرودگاه های کشور) در حالی به پایان رسید که حجت الاسلام ابوترابی فرد در گفتگوی تلفنی با وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شهرهای جدید خواستار پیگیری موضوع شد و به رئیس کمیسیون اصل نود دستور داد تا این پرونده را رسیدگی کند.
ساعت ۱۱ صبح دیروز سه شنبه جمعی ۶۰۰ نفره از متقاضیان مسکن از شرکت تعاونی هواپیمایی کشوری در اعتراض به واگذار نشدن واحدهای مسکونی و سکوت ۱۰ ساله مدیرعامل شرکت مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
به گزارش تابناک تهران، یکی از معترضان این اقدام درباره این اعتراض گفت: شرکت تعاونی مسکن هواپیمای کشوری حدود ۱۰ سال است از ۳۵۰۰ نفر مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت واحدهای مسکونی پول گرفته اما تاکنون هیج واحدی واگذار نشده پیشرفت کار در طول ۱۰ سال ۶۰ درصد و برخی ۰ بوده است.
وی درباره عدم پاسخگویی مسئولان گفت: وزارت راه و مسئولان هواپیمایی کشور پاسخگوی ما نیستند. مدیرعامل این شرکت خود از کارمندان هواپیمایی کشوری و جز نیروهای حراست هواپیمایی بوده و تاکنون به فردی پاسخگو نبوده است.
به گفته این فرد حسابرسی از وضعیت این شرکت هم انجام نشده است و متقاضیان ۳۵۰۰ نفری آن بخشی از پرسنل هواپیمایی کشوری، کارکنان سپاه، گمرک و پلیس فرودگاه و بخشی دیگر هم خرید آزاد هستند.
بنا بر این گزارش، این تجمع تا ساعت ۱۳ ادامه داشته است و ۲ نماینده از این جمع برای صحبت با حجت الاسلام ابوترابی فرد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد ساختمان بهارستان شده اند؛ این اعضا تاحصول نتیجه همچنان پشت درب شمال شرقی مجلس ایستادند. لازم به ذکر است این جمع همان اعضای ۳۰۰ نفره ای هستند که تیرماه ۹۴ در خیابان بهشت مقابل ساختمان شورای شهر تهران تجمع کردند. متقاضیان مسکن سازمان هواپیمایی و شرکت فرودگاههای کشور یا همان ساکنان بن بست شیده.
رضا قدیمی بنابر اظهارات مالباختگان در زمان تشکیل تعاونی مسکن، مسئول پروژه ای بود که بعدها در فعل و انفعالاتی عجیب تغییر نام داد و از عنوان هئیت واگذاری واحد مسکونی در پرند در سال ۱۳۸۷به نام شرکت تعاونی انبوه سازان مسکن حمل و نقل هوایی ( شیده) تبدیل شد. چالش های به وجود آمده بر سر راه اعضایی که با اعتماد به آرم شرکت فرودگاههای کشور و سازمان هواپیمایی کشوری در دو پروژه ۱۱۰۰ و ۴۰۰۰ واحدی ثبت نام کرده بودند، بنابرگفته خودشان، راهی جز تجمع برایشان باقی نگذاشت، مذاکره، شکایت، اعتراض و مطبوعاتی شدن این موضوع هیچ کدام راه به جایی نبرد.
مددخانی یکی دیگر از مالباختگان که به نمایندگی اعضا برای صحبت با حجت الاسلام ابوترابی فرد رفته بود درباره نتایج این گفتگو می گوید: وی در تماس تلفنی با مدیرعامل شهرهای جدید نریمان و وزیر راه و شهرسازی (عباس آخوندی) پیگیر مسئله شدند. به گفته این فرد عمده مشکلات به دلیل سهل انگاری وزارت راه و سازمان هواپیمایی و تغییر ماهیت هیئت ۵ نفره است. درواقع تعاونی وجود نداشت و تنها یک هیئت ۵ نفره مسئول واگذاری زمین، اخذ مبلغ و عملیات اجرا و ساخت و تحویل بوده است. این افراد تمام اموال را به شرکت خصوصی سپرده اند و اکنون بعد از ۱۰ سال پروژه را تحویل نداده اند و ۶۷ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی وجود دارد و بانک مسکن هم برای یکی از پروژه ها اجراییه صادر کرده است. وی همچنین گفت: ابوترابی فرد دست نوشته ای بروی عریضه نوشتند خطاب به پورمختار رئیس کمیسیون اصل نود تا این موضوع را پیگیری کنند.اگر وزیر راه ورود کند در زمینه وام و کمک به شرکت های ساخت امیدی برای حل موضوع وجود دارد اما
اگر بار دیگر کاغذبازی و نامه نگاری آغاز شود و وزیر هم با بی تفاوتی ادامه دهد امیدی نیست.
منبع: اقتصاد پویا