کد خبر:۴۶۴۵۴۰

برگزاری گردهمایی روسا و معاونان آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب ۵ در شیراز

روسا و معاونان آموزشی شش دانشگاه و دو دانشکده علوم پزشکی کشور از روز گذشته در شیراز گردهم آمدند تا تحول نظام سلامت در حیطه آموزش قطب پنج آمایش کشور را با همفکری یکدیگر، بررسی کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز ، روسا و معاونان آموزشی شش دانشگاه و دو دانشکده علوم پزشکی کشور از روز گذشته از روز گذشته در مجتمع فرهنگی آموزشی ولایت دانشگاه آغاز به کار کرد و تا ششم آذر ادامه می یابد.


در این گردهمایی سه روزه، توسعه رشته ها و تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها، علوم بین رشته ای، تمامیت گرایی دانشگاه ها، اعتبار بخشی آموزشی، آموزش های مجازی پزشک خانواده و طب سنتی با حضور مسئولان ارشد دانشگاه های قطب پنج آمایش کشور بررسی می شود.


شرکت های دانش بنیان، علوم مرتبط با دانش های زیست دریایی، دانش های مرتبط با ایمنی محیط زیست، اخلاق حرفه ای، مهارت های بالینی رشته ها و بیمارستان های آموزشی جامع زنان، دیگر مباحث پیش بینی شده برای این گردهمایی است.


نخستین روز این اجلاس از ساعت ۱۴ امروز با حضور معاونان آموزشی و دیگر مسئولان این حوزه در دانشگاه های قطب پنج کشور آغاز شده و دومین روز برگزاری، با حضور روسای دانشگاه ها، معاونان آموزشی و مسوولان مرتبط ادامه می یابد.


میهمان ویژه این گردهمایی در شیراز، معاون آموزشی وزارت بهداشت است که در سومین روز برگزاری، به جمع شرکت کنندگان می پیوندد تا با همفکری و تبادل نظر اعضا، گامی موثر در تحول آموزش پزشکی قطب پنج کشور برداشته شود.


دانشگاه های علوم پزشکی بندرعباس، بوشهر، جهرم، فسا، یاسوج و دانشکده های گراش و لار، قطب پنج آمایش کشور را تشکیل می دهند که مدیریت این قطب را دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر عهده دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار