کد خبر:۴۶۴۸۷۰
رسالت بسیج دانشجویی در دهه چهارم انقلاب-۸:

میر مجیدی: مسئولان جمهوری اسلامی باید حسرت اخلاص بسیجی را بخورند

دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شیرازگفت: مخلص بودن بزرگترین سرمایه هر بسیجی است که تمامی مسئولان جمهوری اسلامی باید حسرت آن را بخورند.

سید حسین میرمجیدی، دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شیراز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در شیراز، با اشاره به وظایف بسیج در سخنان امام(ره) و مقام معظم رهبری گفت: بسیج در دانشگاه وظیفه دارد تا اسلام را زنده نگه دارد و نگذارد عده ای مغرض در دانشگاه فضا را به دست بگیرند و اسلام را از یاد دانشجو و دانشگاه ببرند.


وی با بیان اینکه بسیج باید با نشان دادن چهره‌ای زیبا و خوب از خود مایه جلب احترام شود، خاطرنشان کرد: بسیج باید فضا را جهت تضارب آرا باز نگه دارد تا حق خود را نمایان کند همچنین باید پرچم دار اصلی جریان اصیل اسلامی در دانشگاه باشد.


دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه بسیج مطمئنا در دانشگاه نقش بسزایی داشته است، تصریح کرد: بسیج  همواره در تنگناها و فتنه ها نقش مثبتی ایفا کرده است و ومانع بسیاری از نقشه‌ها شده است.


میر مجیدی در ادامه بیان داشت: اما با توجه به شرایط و واقعیت‌ها، بسیج با شرایط آرمانی خود فاصله دارد که به لطف خدا و یاری ولیعصر حتما بدان خواهد رسید.


وی با بیان اینکه بسیج نیروی خط‌ شکن و دیده‌بان ولایت فقیه بوده است، بیان داشت: در مواقعی که بسیاری از ترس، ریا و نفاق میدان را خالی می‌کنند این بسیج و بسیجی بوده است که به میدان رفته است و آماج بلاه‌ها و تیرها قرار گرفته است.


دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه بسیج در راستای حفظ این نظام از جان، مال و آبروی خود مایه گذاشته است، خاطرنشان کرد: و این مخلص بودن بزرگترین سرمایه هر بسیجی است که تمامی مسئولان جمهوری اسلامی باید حسرت آن را بخورند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار