تظاهرات ضدجنگ در لندن برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۵۱۵۷

تظاهرات ضدجنگ در لندن برگزار شد

فعالان و اعضای گروه‌های صلح‌طلب و مدنی انگلیس در اعتراض به تلاش دولتمردان این کشور برای انجام حملات هوایی به سوریه مقابل دفتر نخست وزیری تجمع کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ده‌ها تن از فعالان اجتماعی و صلح‌طلبی انگلیسی در اعتراض به تلاش دولت این کشور برای انجام حملات هوایی علیه اهدافی در خاک سوریه مقابل دفتر نخست‌وزیر تجمعی اعتراضی برگزار کردند.

معترضان این اقدام دولت انگلیس را دخالت در امور دیگر کشورها خواندند و از دولت خواستند به‌جای بمباران سوریه، فروش سلاح به عربستان سعودی را متوقف کند و مانع از حمایت‌های مالی ریاض از گروه‌های تروریستی شود.

آنان همچنین از اعضای پارلمان انگلیس خواستند به درخواست دولت برای کسب مجوز بمباران سوریه رأی منفی دهند.

دیوید کامرون، نخست‌ وزیرانگلیس روز پنج‌شنبه برنامه خود را برای آنچه حملات هوایی ضدداعش خواند به پارلمان این کشور ارائه کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار