آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۵۷۵۸

توافق برای خروج کامل افراد مسلح از حمص زیر نظر سازمان ملل

دولت سوریه توافق کرده است که افراد مسلح از ناحیه الوعر در استان حمص واقع در مرکز سوریه زیر نظر سازمان ملل خارج شوند که به این ترتیب این استان به صورت کامل از وجود افراد مسلح پاکسازی خواهد شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از شبکه خبری المیادین گزارش داد که دولت سوریه و افراد مسلح توافق کردند که این افراد زیر نظر سازمان ملل ناحیه الوعر را در استان حمص واقع در مرکز سوریه به صورت کامل تخلیه کنند.

 

بر اساس این گزارش، مفاد این توافق شامل آتش بس، آزادی اسرا و ورود کمک های غذایی و دارویی می شود و اولین مرحله از آن هم شامل خروج اولین گروه از افراد مسلح مخالف با توافق به سمت ادلب یا شمال حماه است.

 

خروج افراد مسلح که بیشتر آنها از داعش و جبهه النصره است در چند نوبت در خلال 60 روز انجام خواهد گرفت و به این ترتیب ناحیه الوعر از وجود افراد مسلح خالی خواهد شد.

 

این توافق زیر نظر سازمان ملل و بدون دخالت طرف‌های منطقه‌ای انجام خواهد شد.

 

توافق الوعر دو سال و نیم بعد از آن صورت می‌گیرد که توافق برای خروج افراد مسلح از محله‌های قدیمی حمص اجرایی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار