کد خبر:۴۶۵۷۷۶
رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند:

بیش از ۵۴۰۰ پرستار متقاضی کار در کشور/ طرح آموزش پرستار باید ابتدا کارشناسی و بعد ابلاغ شود

رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه طرح آموزش پرستار قبل از کارشناسی برای اجرا ابلاغ شده است، گفت: پیشنهاد می‌شود قبل از ابلاغ هرگونه ایده‌های این چنینی، آن را در یک شورای متشکل از صاحب نظران پرستاری و مدیران گروه های پرستاری تحت مشورت قرار دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بیرجند، دکتر غلامحسین محمودی راد رئیس دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم تجمع دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نسبت به آیین نامه تربیت کارشناس پرستاری در بیمارستان‌های کشور گفت: پرستاری ما از نظر جایگاه یک رشته حرفه ای است و ابلاغ این طرح اکثریت جامعه پرستاری را نگران کرده که این آموزش ها چگونه پیش خواهد رفت.

 

وی افزود: در 2 سال گذشته بحث آموزش کمک بهیار طی یک دوره 4 ماهه مطرح بود اما الان موضوع آموزش پرستار طی 9 ماه مطرح است که مورد انتقاد بسیاری از افراد است.

 

رئیس دانشکده پرستاری با بیان اینکه پرستار نباید فقط مهارتی باشد، گفت: دروس یک رشته دانشگاهی و بویژه رشته های مربوط به سلامت انسانها مانند پرستاری می بایست از نظر تئوری، عملی و بالینی در حد و اندازه های بین المللی و ملی اجرا شود تا خدمات بهداشتی را در شان مردم مسلمان ایران فراهم نماید.

 

محمودی راد با اشاره به اینکه این طرح با بضاعت فعلی بیمارستانها نخواهد توانست پرستاری را در شان پرستاری انجام دهد، خاطرنشان کرد: بیمارستانهایی که می خواهند و می توانند دانشجو از طریق کنکور بگیرند باید تفاهم نامه ای با دانشگاه های استان داشته باشند.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 5400 نفر متقاضی کار در این رشته وجود دارند و نیروی انسانی مورد نیاز را تامین می کند.

 

رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری شهرستان بیرجند با بیان اینکه این طرح قبل از کارشناسی برای اجرا ابلاغ شده است، گفت: پیشنهاد می شود قبل از ابلاغ هرگونه ایده های این چنینی، آن را در یک شورای متشکل از صاحب نظران پرستاری و مدیران گروه های پرستاری تحت مشورت قرار دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار