گروه هاي سياسي شعار اصلي خود را «مرگ بر آمريكا» قرار دهند
حيدر حسيني در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اين مطلب كه 13 آبان نقطه عطف مبارزات ايران بر عليه استكبار جهاني است، گفت: در روز 13 آبان هيبت و هيمنه استكبار به سركردگي امريكا شكسته شد.
وي با بيان اينكه 13 آبان روز به هم پيوستگي ملت ايران بر عليه امريكا و جنايت هايش است، گفت: علاوه بر دانشجويان و دانش آموزان اقشار مختلف مردم بايد در راهپيمايي فردا حضوري پر شور داشته باشند.
نماينده نيشابور با اشاره به اينكه 13 آبان يادآور حركت بزرگ دانش آموزان و دانشجويان در 13 آبان 58 است، گفت: اين روز در زمان حاضر از اهميت ويژه اي برخوردار است؛ چرا كه امريكا بار ديگر براي تجديد منافع خود در كشور ما و خليج فارس دندان هاي خود را تيز كرده است.
حسيني تصريح كرد: امسال در روز 13 آبان بار ديگر فرياد «مرگ بر امريکا» با صداي هر چه رساتر و بلندتر از سوي ملت طنين انداز خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه جامعه ما امروز به شدت نيازمند وحدت حول محور ولايت و قانون اساسي است، افزود: به هيچ عنوان به نفع و مصلحت مردم و كشور نيست كه در روز 13 آبان شعارهاي خارج از مسير واقعي اين روز به گوش برسد.
اين نماينده اصولگراي مجلس از همه گروه ها و جناح هاي سياسي خواست فريادهاي خود را در روز 13 آبان در شعار «مرگ بر امريكا» خلاصه كنند./انتهاي پيام/