آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۷۶۴۵
لاریجانی در دیدار سفیر آکردیته ایرلند:

گسترش روابط سیاسی و اقتصادی میان ایران و ایرلند از اهمیت بالایی برخوردار است

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرصت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری در ایران وجود دارد، گفت: گسترش روابط سیاسی و اقتصادی میان ایران و ایرلند از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار "برندن وارد" سفیر آکردیته ایرلند در ایران، گفت: فرصت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری در ایران وجود دارد و بخش‌های کشاورزی و صنعتی در این حوزه‌ها می‌توانند فعال باشند.

 

وی افزود: گسترش روابط سیاسی و اقتصادی میان دو کشور از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

همچنین در ابتدای این دیدار "برندن وارد" سفیر آکردیته ایرلند در تهران، اظهار داشت: روابط دو کشور ایران و ایرلند در سطح عالی قرار دارد و روابط اقتصادی ما هم در حال گسترش است و در ماه ژانویه یک هیئت بزرگ اقتصادی به ایران سفر خواهد کرد و اکنون نیز یک هیئت هوانوردی در اینجا حاضر است.

 

وی گفت: امیدواریم روابط ما در زمینه‌های مختلف گسترش پیدا کند و بتوانیم از توانایی‌های یکدیگر در حوزه‌های مختلف استفاده نماییم.

 

سفیر آکردیته ایرلند، اظهار داشت: سفیر ایران در دوبلین نقش مؤثر و مفیدی را در شناساندن ایران ایفا کرده است و امیدوارم، بتوانم در ایران چنین نقشی داشته باشم.

 

"برندن وارد" همچنین از سفر یک هیئت فعال در زمینه کشاورزی به ایران خبر داد و افزود: وزیر کشاورزی به زودی سفری به ایران خواهد داشت و با همتایانش ملاقات‌هایی صورت می‌گیرد تا بتوانیم زمینه‌های همکاری در این زمینه را افزایش دهیم.

 

وی در ادامه با اشاره به خطر گسترش تروریسم در جهان، تصریح کرد: ایرلند نیز مانند بقیه کشورهای اتحادیه اروپا نگران نفوذ تروریسم است و ما همگام با دیگر کشورها در مبارزه با آ‌نها اقدام عاجل خواهیم داشت.

 

سفیر آکردیته ایرلند، گفت: تشکیل تروریسم در سوریه، عراق و افغانستان بسیار نگران‌کننده بود و ما معتقدیم که این کشورها بدون دخالت خارجی و توسط مردم باید سرنوشت کشورشان رقم بخورد و همین امر باعث خواهد شد که نفوذ تروریسم در این کشورها کاهش پیدا کند.

 

وی افزود: ما معتقد هستیم که ایران کشوری تأثیرگذار در مسائل منطقه‌ای و نقش مهمی در مبارزه با تروریست‌ها دارد.

 

"برندن وارد" در پایان با اشاره به برگزاری انتخابات پارلمان کشورش در ماه فوریه 2016، گفت: امیدواریم که نمایندگان جدید پارلمان کشورم مانند گذشته علاقمند به گسترش روابط با ایران باشند و گروه دوستی جدید هم به سرعت تشکیل شود تا وقفه ای در مراودات دو کشور به وجود نیاید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار