ساخت و ساز در شهر تهران نسبت به سال قبل 60 درصد كاهش يافته است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۸۳۱
مديركل تشخيص و وصول درآمد شهرداري تهران:

ساخت و ساز در شهر تهران نسبت به سال قبل 60 درصد كاهش يافته است

مديركل تشخيص و وصول درآمد شهرداري تهران گفت: ساخت و ساز نسبت به سال قبل در تهران 60 درصد كاهش يافته اما درآمد شهرداري با توجه به وضعيت اقتصادي جهان امسال نيز برابر سال هاي قبل بوده و حتي دو درصد افزايش داشته است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، مهندس سيد مناف هاشمي در نشست خبري صبح امروز كه در اداره كل تشخيص وصول درآمد شهرداري تهران برگزار شد، گفت: بر اساس مصوبه دولت، كل اعتبار شهرداري تهران 4 هزار ميليارد تومان است  كه از اين 4هزار ميليارد هفتصد ميليارد تومان هم وام مي باشد كه هنوز اين مقدار دريافت نشده است.

وي با اشاره به اينكه ساخت و ساز در تهران نسبت به سال هاي گذشته 60 كاهش داشته است، افزود: ساخت و ساز در مسائل تجاري و مسكوني و تغيير كاربري كاهش چشم گيري داسته اما درآمدها كاملا مساوي و حتي دو درصد بيشتر بوده بطوري كه سال گذشته هزار و هشتصد ميليارد تومان تا اين تاريخ و امسال 1850 ميليارد تومان درآمد داشته است كه درآمدها به 90 درصد به بالا رسيده و درآمدهاي نقدي هم از مرز 70 درصد گذشت اما سي درصد نسبت به بودجه كاهش داشته و درصد بودجه شهرداي با همه مشكلات و مسائل اقتصادي محقق شده است.

هاشمي افزود: بر اساس مصوبه شوراي شهر 25 درصد تخفبف دريافت هاي نقدي عوارض داريم در صورتي كه شهروندان اين  سهم را به صورت نقدي پرداخت كنند 1.5درصد تخفيف نيز ما به آن اضافه مي كنيم.

مديركل تشخيص و وصول درآمد شهرداري تهران در خصوص پلاك كوبي معابر تهران گفت: 96 درصد پلاك كوبي معابر به پايان رسيده و 24 هزار معبر بي نام شناسايي و نام گذار شده همچنين نصب علائم نام گذاري نبش كوچه ها از طريق سازمان زيبا سازي انجام شده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار