آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۸۶۲۷

هیلاری کلینتون: سخنان ترامپ شرم آور و خطرناک است

نامزد دمکرات انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶آمریکا، اظهارات'دونالد ترامپ' رقیب جمهوریخواه خود را درباره پناهجویان و مسلمانان 'شرم آور و خطرناک' توصیف کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نوشته تارنمای روزنامه انگلیسی'گاردین'، کلینتون درگفت و گوی شب گذشته خود با شبکه 'ان بی سی' آمریکا، درباره اظهارات اخیر رقیب جمهوریخواه خود درباره ورود پناهجویان سوری به آمریکا گفت:'حرف های ترامپ حتی دیگر خنده دار هم نیست، آنچه وی می گوید نه تنها شرم آور و نادرست، بلکه خطرناک است.'


کلینتون تنهارقیب ترامپ نیست که از موضع گیری وی نسبت به پناهجویان و مسلمانان انتقاد کرده است. سناتور 'لیندزی گراهام' از رقبای هم حزبی ترامپ در این باره به روزنامه گاردین گفته است:'ترامپ میزان بیگانه هراسی وتحجر مذهبی را افزایش داده است.'


با این حال نتایج جدیدترین نظرسنجی ها حاکی ازاین است که اکثر جمهوریخواهان ازترامپ حمایت کرده اند و اعتقاد دارند وی تنها کسی است که می تواند با تهدید تروریسم مقابله کند.


پنجشنبه شب به وقت محلی (بامداد ۲۰ آذر ماه)صدها نفر درشهرنیویورک در مقابل هتل متعلق به ترامپ تظاهرات کردند و خواست وی مبنی برممنوعیت موقتی ورود مسلمانان را به آمریکا محکوم کردند.


ترامپ پیشتر نیز در۱۹نوامبر(۲۸ آبان)باموضع گیری علیه مسلمانان ثبت اطلاعات مسلمانانی را که به خاک آمریکا وارد می شوند، خواستار شده بود و دو روز بعد از آن نیز نظارت بر مساجد آمریکا و تعطیلی برخی از آنها را درخواست کرد. وی همچنین مدعی شده بود در حملات یازده سپتامبر و هنگام فرو ریختن برج های دوقلوی مرکز تجارت جهانی در نیویورک هزاران مسلمان در نیوجرسی شادمانی می کرده اند.


اظهارات جنجالی ترامپ واکنش کاخ سفید را نیز در پی داشته است.«جاش ارنست» سخنگوی کاخ سفید سه روزگذشته سخنان وی را در خصوص مسلمانان 'گستاخانه' خواند و اظهار داشت ترامپ با این دیدگاه صلاحیت رییس جمهور شدن ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار