پژوهشگاه نفت 4.5 ميليون دلار در بخش تحقيقات کاتاليست سرمايه گذاري كرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۹۷۷

پژوهشگاه نفت 4.5 ميليون دلار در بخش تحقيقات کاتاليست سرمايه گذاري كرد

پژوهشگاه صنعت نفت بيش از 4.5 ميليون دلار در مرکز تحقيقات کاتاليست سرمايه گذاري کرده است.

به گزارش گروه اقتصاد «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني شرکت ملي نفت ايران، واحد کاتاليست پژوهشگاه صنعت نفت از سال 1348 يک مجموعه تحقيقاتي شناخته شده در سطح کشور و مجري بسياري از پروژه هاي پژوهشي کاربردي و ارايه کننده خدمات علمي _ آزمايشگاهي و مشاوره اي بود که با توسعه اساسي صنايع شيميايي و پتروشيمي کشور از يک سو و ملاحظات زيست محيطي و تقاضاي روزافزون بازار مصرف به سوخت هاي پاکيزه تراز طرف ديگر، مديريت پژوهشگاه صنعت نفت را برآن داشت تا با تجديد ساختار و تاسيس يک سازمان جديد، اهداف گسترده تري را در برنامه خود قرار دهد.

فعاليت هاي اين مرکز در سه واحد پژوهشي ساخت کاتاليست در مقياس آزمايشگاهي و نيمه صنعتي، شناسايي و بررسي هاي راکتوري کاتاليست، مهندسي واکنش هاي کاتاليست و نيز گروه هاي تخصصي نانو تکنولوژي و بيوکاتاليست انجام مي گيرد.

عمده اهداف و فعاليت هاي مرکز به منظور ارايه خدمت و مشاوره به شرکت هاي پالايش، پتروشيمي و گاز کشور داراي زمينه هاي گوناگوني است كه از جمله آنها مي توان به پايه هاي کاتاليستي، زئوليت ها، هيدروپروسسينگ، هيدروژناسيون، دهيدروژناسيون، ريفورمينگ با بخار آب، تبديل شيفت، کراکينگ کاتاليستي در بستر سيال، کاتاليستهاي زيست محيطي، اکسيداسيون، مدلسازي واکنش هاي کاتاليستي، بازيافت فلزات گرانبها از کاتاليست هاي مستعمل، ارتقاي نفت خام و برش هاي سنگين نفتي به روش بيوکاتاليستي و هيدروکانورژن، تحقيق در زمينه ساخت نانو کاتاليست ها، نانو لوله هاي کربني، فوتوکاتاليست ها و نانو ذرات اکسيد تيتانيوم اشاره کرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار