کد خبر:۴۷۰۸۹۶
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد:

دانشگاه فردوسی مشهد باید فناوری و ثروت تولید کند

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: بسیاری از دانشگاه‌ها کارشناس تربیت می‌کنند؛ بنابراین دانشگاه فردوسی مشهد باید علاوه بر کارشناس، فناوری و ثروت نیز تولید کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمد کافی امروز در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه فردوسی مشهد در دانشکده علوم پایه این دانشگاه، در جمع پژوهشگران این دانشگاه با اشاره به جایگاه مهم اساتید در مباحث پژوهشی، گفت: تلاش کرده‌ایم در دو جهت رفاهی و پژوهشی به اساتید و پژوهشگران خدمت رسانی کنیم؛ به طوری که 60 آپارتمان در کنار هتل پردیسان مشهد در دست ساخت داریم تا بتوانیم در موعد مقرر آنها را به اساتید و خاصه اساتید جوان تحویل دهیم.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه در حوزه پژوهش به ویژه در حوزه هزینه کرد با مشکلی مواجه نیست، افزود: امید است دست به دست یکدیگر دهیم تا دانشگاه را به معنی واقعی خود دانشگاه کنیم. البته با توجه به اینکه سیستم، سیستم سالمی نیست، رسیدن به این مهم مشکل است؛ اما هر کدام باید به اندازه بضاعت خود تلاش کنیم تا دانشگاه به اهداف خود و به ویژه اهداف سند چشم انداز خود نائل آمد.

 

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: برخی رقابت‌ها در دانشگاه گلایه مند هستند که باید به آنها گفت ما برای مسابقه کار نمی‌کنیم؛ اما چنانچه نتوانیم قدرت خود را نشان دهیم ما را قبول نخواهند کرد و چنانچه نتوانیم به درستی ایفای نقش کنیم از جامعه حذف خواهیم شد.

 

کافی بیان داشت: بسیاری از دانشگاه‌ها کارشناس تربیت می‌کنند؛ بنابراین دانشگاه فردوسی مشهد باید علاوه بر کارشناس، فناوری و ثروت نیز تولید کند.

 

وی با اعلام این خبر که خوشبختانه نسبت به سال گذشته از جایگاه بهتری برخوردار شده‌ایم، گفت: آنچه مهم است این است که در حوزه پژوهشی و فناوری هم در ساتان و هم در سیاست‌گذاری‌ها جایگاه خود را یافته‌ایم و امید است این شرایط به گونه‌ای باشد تا بتوانیم با ایجاد رابطه با دانشگاه‌های مطرح دنیا پویایی خود را حفظ کنیم.

 

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد اعلام کرد: در روز گذشته در نمایشگاه ملی پژوهش و فناوری در تهران توانستیم در بین 300 غرفه از دانشگاه‌های کشور، رتبه دوم را پس از تهران کسب کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار