کد خبر:۴۷۰۹۱۷
نیازی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

ترس وهابیت از گسترش شیعه عامل کشتار در نیجریه است

قائم مقام مرکز دانشجویی حقوق بشر ج.ا.ا در امور بین الملل گفت: ترس وهابیت از گسترش شیعه عامل کشتار در نیجریه است.

سامان نیازی، قائم مقام مرکز دانشجویی حقوق بشر ج.ا.ا در امور بین الملل در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در خصوص فاجعه شیعه کشی در نیجریه گفت: ما ضمن محکومیت این فاجعه عظیم معتقدیم که دولت و ارتش نیجریه با ایجاد خفقان اجتماعی ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر را نفی کرده و هیچ حقی را برای شیعیان را قائل نشده که این خلاف قوانین بین المللی و حقوقی می‌باشد.

 

وی درباره علل این فاجعه گفت: ترس بسیار بزرگی برای وهابیت در خصوص گسترش شیعه ایجاد شده و راه برای سرکوب آن را در کشتار دسته جمعی می‌بیند.

 

نیازی در پایان خاطرنشان کرد: در نیجریه همه فرق و مذاهب ارتباط خوبی با هم دارند ولی ارتش نیجریه سعی در اختلال و سرکوب شیعیان دارد.  پیام ما به شیعیان نیجریه این است که وحدت خود را حفظ کنند و به ثبات و آرامش در کشور کمک کنند تا چهره واقعی ظالمین به جهانیان نمایش داده شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار