آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۳۱۳۹
مسئول دفتر حقوق بشر صلح زیبا در مازندران:

وهابیت، در حال تبدیل اسلام هراسی به شیعه هراسی است

مسئول دفتر حقوق بشر صلح زیبا در مازندران گفت: وهابیت، پروژه اسلام هراسی و اسلام‌ستیزی را تبدیل به شیعه‌ستیزی در نیجریه می‌کند.

مجتبی اسمعیل زاده ساروکلایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ساری، گفت: سال هاست کشتار انسان های بی گناه تحت نام تروریست در صدر خبرها قرار دارد و در این میان متاسفانه کشتار مسلمان به دست مسلمان با القای تفکرات افراطی گری دیگر به امری عادی از سوی استکبار جهانی تبدیل شده است.

 

وی افزود: اما این روزها که وهابیت به تکمیل کننده پازل استکبار تبدیل شده است، پروژه اسلام هراسی و اسلام ستیزی را تبدیل به شیعه ستیزی در نیجریه می کند.

 

این فعال حقوق بشر تاکید کرد: حمایت های آل سعود از جنایت های دولت نیجریه که نقض علنی حقوق بشری است و به کشتارصد ها تن انجامید نیز گواه این امر است.

 

اسمعیل زاده ادامه داد: بنابراین به جای سکوت معنادار سازمان های مدعی، از آن ها انتظار می رود نسبت به نقض حقوق اولیه شیعیان در  نیجریه واکنش مناسبی داشته باشند.

 

مسئول دفتر حقوق بشر صلح زیبا در مازندران در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: اما نکته ای که حائز اهمیت می باشد این است که دستگیری شیخ زکزاکی و کشتار افراد بی گناه درست زمانی اتفاق افتاد که تئوری وحدت را که امام (ره) به آن پرداخته بودند امروز در نیجریه به مرحله عمل رسیده بود.

 

وی افزود: اینکه دولت های غربی و سازمان های بین المللی نسبت به جنایت ارتش نیجریه علیه آزادی عقیده و نفی ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر سکوت می کنند را می‌توان مصداق نژاد پرستی توسط این مدعیان دروغین حقوق بشر دانست.

 

اسمعیل زاده در پایان تصریح کرد: تشکیل کمیته حقیقت یاب مستقل در این شرایط به سایر کشورهای اسلامی و سازمان های بین المللی پیشنهاد می شود تا قوانین بین المللی خدشه دار نشود و جان انسان های بی گناه بیشتر از این به خطر نیافتد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار