معتادان متجاهر دستگیر شده ۶ تا ۹ ماه در کمپ‌ نگهداری می‌شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۱۳۵۳
معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران:

معتادان متجاهر دستگیر شده ۶ تا ۹ ماه در کمپ‌ نگهداری می‌شوند

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به نگهداری معتادان متجاهر بازداشت شده در سطح شهر تهران برای ۶ تا ۹ ماه در کمپ‌ها برای ترک اعتیاد گفت: کارتن‌خواب‌هایی که معتاد نیستند در مراکز حرفه‌آموزی مهارت کسب می‌کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام امرودی همزمان با اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر در بین خبرنگاران گفت: در آخرین جلسه شورای اسلامی شهر تهران موضوع جمع‌آوری معتادان متجاهر به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی شهروندان تهرانی و مسئولان آن مطرح شد.

 

وی ادامه داد: کمیته‌ای با عنوان قرارگاه مرکزی جمع‌آوری معتادان متجاهر تشکیل شده است که شهرداری، استانداری، وزارت بهداشت، قوه قضائیه، ستاد مبارزه با مواد مخدر، بهزیستی، شهرداری تهران و پلیس پایتخت در آن حضور دارند تا به موضوع معتادان متجاهر سامان داده شود.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران افزود: در این قرارگاه قوه قضائیه بر فعالیت‌های اعضا نظارت می‌کند.

 

وی ادامه داد: از قبل برای این طرح برنامه‌ریزی شده بود و شما اکنون شاهد اجرای آن توسط شهرداری با حمایت نیروی انتظامی و پلیس مبارزه با مواد مخدر هستید.

 

امرودی گفت: این افراد 6 تا 9 ماه در کمپ‌ها نگهداری می‌‌شوند تا اعتیاد را ترک کنند و سپس به مدت یک سال تحت حمایت و رصد واحد مشاوره قرار می‌‌گیرند تا بار دیگر به مواد مخدر آلوده نشوند.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به انتقال این افراد به مرکز ترک اعتیاد شفق گفت: برخی از افراد دستگیر شده معتاد نبودند و برای آموزش مهارت حرفه‌ای به مرکز بهاران منتقل شدند.

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار