طرح تغيير ساعت کارى پايتخت از 7 آذرماه اجرا مى‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۱۴۸

طرح تغيير ساعت کارى پايتخت از 7 آذرماه اجرا مى‌شود

دبير شوراى عالى ترافيک كشور اعلام كرد: تصميم دولت اين است که طرح تغيير ساعات کارى ادارات و مدارس تهران در زمان مقرر اجرا شود و پيش بيني مي کنيم که از 30 آبان يا 7 آذرماه اين طرح اجرايي شود.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، سيد علي لطفي زاده با بيان اين مطلب اظهار داشت: جلسات متعددي با حضور اعضاي شوراي عالي ترافيک تاکنون برگزار شده و هماهنگي هاي لازم در جهت اجراي هر چه بهتر اين طرح صورت گرفته است.

وي با بيان ا ينكه قرار است طي هفته جاري نيز جلسات تکميلي نيز در اين زمينه برگزار شود،‌ افزود: آنچه مسلم است، اين که اين طرح با همان شيوه قبلي اجرا مي شود.

دبير شوراي عالي ترافيک كشور ادامه داد: چون تصميم داريم اين طرح را از شنبه که شروع هفته است، آغاز کنيم؛ يا از 30 آبان يا از 7 آذرماه اجرا خواهدشد.

لطفي زاده درباره هماهنگي نهادها و دستگاه ها با يکديگر در اجراي اين طرح هم گفت: برخي از نمايندگان دستگاه ها در جلسات شوراي عالي ترافيک حضور دارند و هماهنگي هاي لازم با ساير نهادها صورت گرفته است و نيروي انتظامي هم آمادگي لازم را براي اجراي اين طرح دارد و تدابير لازم را انديشيده است.

وي تصريح کرد: اين طرح آزمايشي به مدت يک ماه اجرا مي شود تا نقاط ضعف و قوت آن مشخص شود و اگر به هر دليلي به اهداف مود نظر نرسيم، ادامه اجراي آن منطقي نخواهد داشت اما با توجه به نظرسنجي هاي صورت گرفته، پيش بيني ما اين است که اجراي آن موفقيت آميز خواهد بود اما به شرطي که مردم هم با مجريان طرح همکاري هاي لازم را داشته باشند.

لطفي زاده در خصوص ميزان اطلاع رساني انجام شده براي آمادگي مردم، گفت: حدود يک ماه است که از طرق مختلف براي اجراي طرح تغيير ساعات کاري اطلاع رساني انجام شده و به نظر مي رسد هم مردم و نهادهاي مجري طرح، آمادگي لازم را براي اجرايي شدن آن داشته باشند.

دبير شوراي عالي ترافيک در ادامه به مشکلات برخي والدين اشاره کرد و افزود: طبق بررسي هاي صورت گرفته تنها بين 12 تا 13 هزار نفر از مردم شهر تهران با اجراي اين طرح به مشکل بر مي خورند که در مقابل جمعيت 8 ميليوني تهران جمعيت قليلي محسوب مي شوند و نبايد اجراي اين طرح که در کاهش 12 درصدي ترافيک موثر است را به دليل مشکلات تعداد کمي از والدين کنسل کرد و مصلحت جمعيت 8 ميليون نفري را در نظر نگرفت.
 
وي ادامه داد: البته در زمان اجراي آزمايشي اين طرح، قرار است که مشکلات اين عده هم بررسي شود تا با در نظر گرفتن نقاط ضعف و قوت نسبت به اجراي قطعي آن اقدام شود. زيرا هدف دولت از اجراي طرح تغيير ساعات ادارات و مدارس رضايت مردم و پايين آمدن حجم ترافيک در اوج ساعات اوليه صبح است و طرح بايد طوري اجرا شود که همه از آن بهره مند شوند.

لطفي زاده به هماهنگي دستگاه ها براي اجراي آزمايشي طرح اشاره و اظهار داشت: دستگاه ها مکلفند که در فرصت يک ماهه اجراي آزمايشي نسبت به رفع نواقص و مشکلاتي که وجود دارد، اقدام کنند و اگر در موارد نادري نتوانستند مشکلات کارکنان خود را در اين زمينه حل کنند به ما ارجاع دهند تا بتوانيم مشکلات آن دسته از والدين دانش آموزان را که در ادارات دولتي شاغل هستند را مرتفع کنيم.

دبير شوراي عالي ترافيک به دغدغه آموزش و پرورش در اين زمينه اشاره کرد و افزود: آموزش و پرورش هم زير مجموعه دولت است و دغدغه هايي براي اجراي زماني اين طرح دارد زيرا همکاران ما در آموزش و پرورش اين نظر دارند که دو ماه از سال تحصيلي گذشته و براي هماهنگي خانواده ها زمان بيشتري بايد صرف کرد. که فرصت يک ماهه تعويق اين طرح براي انجام هماهنگي هاي لازم کافي است.
 
لطفي زاده تصريح کرد: اجراي اين طرح موجب کاهش 12 درصدي حجم ترافيک با هزينه کمتري مي شود. البته راه هاي ديگري هم براي کاهش ترافيک شهر تهران وجود دارد اما بايد هزينه هاي گزافي صرف آن کرد و با کارهاي کارشناسي که انجام شده، تغيير ساعات کاري در اين زمينه موفقيت آميز خواهد بود.

وي در پايان ابراز اميدواري كرد تا قبل از اجراي اين طرح، با برگزاري جلسات متعدد مشکلات احتمالي آن برطرف شود./انتهاي پيام/

 

پربازدیدترین آخرین اخبار