کد خبر:۴۷۲۰۷۳

اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد زابل برگزار شد

اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی زابل با معرفی غرفه‌های بر‌تر و تجلیل از پژوهشگران بر‌تر این واحد دانشگاهی در محل سالن همایش شهید آیت‌الله سید محمدتقی حسینی طباطبایی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی زابل با معرفی غرفه‌های بر‌تر و تجلیل از پژوهشگران بر‌تر این واحد دانشگاهی در محل سالن همایش شهید آیت الله سید محمدتقی حسینی طباطبایی برگزار شد.

 

محمد مجوزی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل در این مراسم گفت: فعالیت‌های آموزشی دانشگاه‌ها در راستای تربیت نیروی متخصص و پژوهشگر انجام می‌شود و فارغ التحصیلان متخصص با تبدیل علم به ثروت و حل مشکلات جامعه به فلسفه وجودی مراکز دانشگاهی در مناطق محروم عمل می‌کنند.

 

وی فعالیت‌های آموزشی را در راستای تربیت نیروی محقق و پژوهشگر دانست و تصریح کرد: امروز دانشگاه‌ها به سمتی حرکت می‌کنند که آموزش تئوری صرف را از دستور کار خود خارج کرده و به پژوهش محوری در تعالیم خود روی آورده‌اند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زابل گفت: آموختن و بالا بردن سطح آگاهی بی‌آنکه بتوان به وسیله آن مشکلی از معظلات جامعه خود را حل کرد و یا این علم را به ثروت تبدیل کرد، ارزشی ندارد و مراکز دانشگاهی باید با تربیت نیروهای متخصص و کارآفرین به فلسفه وجودی خود در مناطق محروم عمل کنند.

 

در این مراسم که به معرفی غرفه‌های بر‌تر نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی اختصاص داشت، غرفه‌های معماری، آموزش ابتدایی و شهرسازی به عنوان غرفه بر‌تر معرفی و و از خالد دارستان، محمد میر و حمیده خواجه به عنوان پژوهشگران بر‌تر دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل تجلیل شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار