به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان در محکومیت جنایات صورت گرفته در کشور نیجریه و کشتار شیعیان این کشور بیانیهای صادر کرد.
متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
در زمانی که جهان اسلام با چالش های مختلفی مانند صهیونیست و گروه های تکفیری و تروریستی و نقشه های شوم استکبار جهانی در بسیاری از کشورهای اسلامی مواجه است، کشتار مظلومانه شیعیان کشور نیجریه داغ سنگینی بر قلب رنجور اسلام و مسلمانان است.
یکی از اهداف شوم دشمن، وهابیت و تکفیری، فراموش شدن رسالت بزرگ عاشورا در بیداری امت اسلام است؛ چراکه جریان های انحرافی، اسلام ناب محمدی را به تحریف کشیدند در حالی که امام حسین(ع) برای احیای اسلام اصیل و عزت و اعتلای دین جنگید. واقعه عظیم عاشورا، مظلومیت و حقانیت امام حسین(ع) را نشان میدهد، ضمن اینکه ثابت میکند سید الشهداء هیچگاه ذلت در برابر دشمنان را نپذیرفت و تا آخرین لحظه در دفاع از دین شمشیر زد.
جرم شیعیان نیجریه آن است که می خواهند مانند اربابشان حسین(ع) در مقابل استکبار و ظالمان بایستند و آرمانهای خمینی کبیر که همانا نابودی استکبار و صهیونیست و برپایی عدالت است، آرمانهای خودشان قرار دهند. از این رو نه تنها شیعیان نیجریه که هر مسلمان و فرد آزادهای در جهان بخواهد در مقابل استکبار و صهیونیسم بایستد، باید انتظار چنین رفتاری را از سوی مستکبران و مزدوران داشته باشد.
استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا هم اکنون برای ایجاد اختلاف میان مسلمانان به شیوههای مختلف اقدام میکند؛ اما از آن جا که مسلمانان اتحاد و انسجام داشتهاند هر بار در اجرای نقشههای شوم خود با شکست مواجه شدهاند.
اکنون نیز باید مسلمانان اعم از شیعه و سنی در واحد بودن دشمنانشان بیش از پیش به وحدت برسند و برای نابودی این دشمن مشترک دست در دست هم بدهند. همچنین وظیفه تمام روشنفکران، نخبگان، دانشگاهیان، اندیشمندان و آزادگان است که این کشتار ناجوانمردانه مسلمانان شیعه نیجریه را قویاً محکوم کنند.
ما دانشجویان بسیجی خواهان ثبات و آرامش در دولتهای همسایه خود هستیم و امیدواریم در شرایط کنونی، زمینه های همبستگی ملی ما بین اجزای جوامع تقویت شود و روابط دولتها و ملتها در مسیر طبیعی خود پیش برود.
امیدواریم این حادثه تأسف بار مسیر دولت و ملت نیجریه را که با خطر گسترده تروریسم و افراطی گری در سطح قاره آفریقا مواجه است، منحرف نکند و صمیمانه از وزارت امور خارجه و دولت مردان میخواهیم که نهایت پیگیری های خود را برای سرنوشت مسلمانان نیجریه انجام بدهند به گونه ای که گویا ایرانی ها در نیجریه به شهادت رسیده اند و مواضعی شدیدتر از آنچه برای حوادث تروریستی پاریس صورت گرفت، اتخاذ شود.
سکوت محافل بین المللی در قبال این گونه قتل عام های شیعیان در اقصی نقاط جهان بارها و بارها مشاهده شده و امر تازه ای به شمار نمی رود ما هم امیدی به اقدامات آنان نداریم!!! اما این که چرا این دسته از کشورها در قبال این گونه حوادث مربوط به مسلمانان این گونه سکوت اختیار می کنند؛ در حالی که کوچکترین تعرض و رخداد علیه خودشان را با بزرگنمایی در صدر اخبار می گنجانند، موضوعی است که بیشتر باید به آن توجه کرد. انفجار پاریس یکی از این رخدادها طی ماه های اخیر به شمار می رود که دستگاه رسانه ای غرب با آب و تاب فراوان به انعکاس آن پرداخت.
گسترش روز افزون و چشم گیر اسلام و به طور اخص مذهب تشیع در نیجریه و به ویژه از سال 1999 میلادی به بعد، نگرانی ها و حساسیت هایی را در بین برخی کشورها برانگیخته است، تا آنجا که با وجود تبلیغات منفی و بد رفتاری های فرقه ای ضد شیعیان، بالغ بر 10 میلیون نفر در این کشور به مذهب تشیع گرویدند.
این سیاست های یک جانبه که از سوی محافل بین المللی و برخی کشورها و نیز رسانه های وابسته به آنان دنبال می شود، دلیل ترس آنان از گسترش روز افزون نفوذ دین اسلام در میان کشورهای آفریقایی، فقیر و مردم آسیب دیده در آن کشورها است.
کشورهای غربی، همواره به آفریقا به عنوان منبع بی نهایتی از منابع می نگرند که باید تنها و تنها در خدمت غرب و حامیان آن باشد، اما اسلام و به ویژه مکتب تشیع با آگاهی دادن به مردم جهان، همواره در برابر این اندیشه غربی ها و صاحبان صنایع قدرتمند ایستاده و سعی در حفظ حریم و منافع مردم فقیر داشته است به همین علت هرگونه تعرض به مسلمانان در هر کجای جهان همواره نه تنها مورد حمایت برخی از این بنگاه های اقتصادی غرب است؛ بلکه همین امر موجب سکوت آنان در قبال کشتار شیعیان بی دفاع نیجریه بوده است.
در پایان ما دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد زاهدان ضمن محکوم کردن این فاجعه دردناک و اسف بار از دولت نیجریه می خواهیم ضمن مجازات عوامل خودسر نظامی خود، آزادی و مداوای فوری عالم برجسته شیخ ابراهیم زکزاکی و اعاده حقوق دیگر آسیب دیدگان دراین حادثه تلخ را بررسی و از نظامیان خود بخواهد بجای حمله به مسلمانان، فکری جدی برای مقابله با گروه های تروریستی مانند بوکوحرام بکند.