کد خبر:۴۷۲۲۹۹

نیکلاس‌کیج استخوان دایناسور را به موزه مغولستان بازگرداند

نیکلاس‌کیج استخوان جمجمه گونه دایناسور«تیرانوساروس» را که سال ۲۰۰۷ در یک نمایشگاه در بورلی‌هیلز خریده بود به موزه اصلی‌اش بازگرداند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو؛ نیکلاس کیج استخوان جمجمه گونه دایناسور «تیرانوساروس» را که سال 2007 در یک نمایشگاه در بورلی‌هیلز خریده بود به موزه اصلی‌اش در مغولستان بازگرداند.

 

این هنرپیشه هالیوودی این جمجمه دزدیده شده نادر دایناسور را به مبلغ 276 هزار دلار خریداری کرده بود. دفتر پریت بهارارا دو هفته پیش شکایتی مبنی بر مالکیت جمجمه تیرانوساروس در منهتن به دادگاه داده بود.

 

در این طرح دعوی اسمی از نیکلاس کیج که مالک این جمجمه دایناسور بود برده نشده بود که این هنرپیشه در سال 2007 آن را از یک گالری در بورلی‌هیلز خریداری کرده است.

 

نیکلاس کیج به خاطر مالکیت این جمجمه متهم نشده و مقامات مسوول اعلام کردند که کیج پس از کسب اطلاع از دزدی بودن این استخوان، به صورت داوطلب با بازگرداندن جمجمه دایناسور به جای اصلی‌اش موافقت کرده است.

 

سخنگوی نیکلاس کیج اظهار داشت که این هنرپیشه استخوان را همراه با شناسنامه از طرف آن گالری فرشنده دریافت کرده بوده تا اینکه مقامات دولتی در سال 2014 با کیج تماس می‌گیرند و به او اعلام می‌کنند که احتمالا جمجمه دایناسور که الان در مالکیت شماست مسروقه باشد. متعاقب آن که مشخص می‌شود جمجمه از مغولستان دزدیده شده است نیکلاس کیج با بازگرداندن آن به مالک اصلی موافقت می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار