پیردیر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، با بیان این که شورایی بودن رهبری حق دخالت در جریان های مهم مملکتی را افزایش می دهد، گفت: شورا متشکل از چند مدل فکری و اعتقادی است و این مسئله ممکن است اختلاف ساز باشد و از طرفی چون در شورا افراد هر کدام به بک اندازه حق دخالت دارند، مسئله ولایت فقیه زیر سئوال می رود.
وی افزود: باید دید چه کسی و با چه نگرشی این موضوع را مطرح کرده است، شاید کسی دغدغه اش مصلحت و سلامت و پایداری انقلاب باشد و گمان کند اگر مملکت به صورت شورایی رهبری شود از گزند و کج روی و اشتباهات فردی در امان خواهد ماند؛ در این صورت این پیشنهاد دلسوزانه است هرچند در همان زمان انتخاب مقام معظم رهبری و هم خبرگان با علم و دانشی که داشتند، این مسئله را نپذیرفتند و قبول نکردند.
مسئول سیاسی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان گفت: بعضی ها با این پیشنهادها دنبال تفرقه افکنی هستند، دنبال اختلاف افکنی هستند؛ اینکه رهبری شورایی اداره شود، اختلاف ایجاد میکند.
پیردیر تصریح کرد: در درجه اول در داخل خود شورا امکان دارد اختلاف پیش بیاید و این مسئله اصلا به نفع نظام نیست و در کنار این مسئله ممکن است افرادی بخواهند نگرش و ایده خود را وارد شورای رهبری کنند و به این شکل در تصمیمات مهم مملکتی دخالت داشته باشند، باید جلوی اینگونه مسائل را گرفت.
وی افزود: جدای قوانین و قواعدی که لازم است یک عضو مجلس خبرگان آن ها را دارا باشد، باید متذکر بشوم داشتن بینش و بصیرت سیاسی مسئله بسیار مهمی است و در کنار آن کسی باید وارد مجلس خبرگان بشود که رهبری را خوب بشناسند.
مسئول سیاسی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان بیان داشت: باید توجه داشت که مقام معظم رهبری به مانند امام برای این انقلاب زحمت کشیده اند و مانند ایشان نظام را اداره کرده اند،شناخت ابعاد وجودی ایشون میتواند راهنمای خوبی برای خبرگان باشد از همین جهت اعضایی که قرار است وارد مجلس خبرگان بشوند باید رهبری را خوب بشناسند
پیردیر خاطرنشان کرد: شورای نگهبان وظیفه دارد حساس تر از همیشه و ریز بین تر از هر وقت دیگری صلاحیت ها را در مورد مجلس خبرگان بررسی کند؛ چرا که مجلس خبرگان بسیار مجلس خاص و مهم و اساسی است و اگر در تایید صلاحیت ها اشتباه و کوتاهی رخ دهد، به ضرر نظام خواهد بود.