کد خبر:۴۷۳۱۴۸

نشریه «ایما» دانشگاه صنعتی بیرجند منتشر شد

نشریه علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند با نام «ایما» منتنشر شد.

به گزارش خبرنگار خبر گزاری دانشجو از بیرجند، نشریه ایما که متعلق به بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند است، در دانشگاه صنعتی بیرجند منتشر شد.

 

این نشریه شامل پنج قسمت با عنوان های، عمار بودن، چه خبر از دانشگاه، ماجراهای دیوی در دانشگاه صنعتی بیرجند،پیغام حسین همدانی از بهشت برای بسجیان،کسی که می‌خواست رژیم صهیونیستی را نابود کند، بودکه هر کدام جدا گانه مورد تحلیل قرار گرفته بود.

 

در قسمت هایی از این نشریه به ماه محرم وصفر، چرا مرگ بر آمریکا، انتفاضه فلسطین، اقتصاد مقاومتی، فناوری وفضای مجازی نیز اشاره شده بود و همچنین قسمتی از این نشریه به روز دانشجو پرداخته بود.

 

در صفحه پایانی این نشریه نیز برگی با عنوان سر مشق انقلاب به چاپ رسانده بودند که گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری را در حوزه دانشگاه ودانشجو بیان کرده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار