لاريجاني خواستار تسريع در محاکمات شد
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، آيت الله صادق آملي لاريجاني در جلسه روز يکشنبه مسئولان عالي قضايي، با اشاره به ضرورت اجراي دقيق قانون، بر اطلاع رساني نتيجه رسيدگي قضايي محاکمات تاکيد کرد.
وي با اشاره به عملکرد کميته 3 نفره رسيدگي به حوادث و اغتشاشات بعد از انتخابات گفت: فلسفه تشکيل کميته 3 نفره، رسيدگي دقيق و تشخيص صحيح و قانوني در خصوص حوادث بعد از انتخابات و نحوه برخورد دستگاه قضايي با اين جريانات است.
آملي لاريجاني تاکيد کرد:حرکت دستگاه قضايي بر دو محور استقلال و قانونمندي، بسيار مهم و همواره مورد تاکيد مقام معظم رهبري است.
رئيس قوه قضائيه افزود:بزرگان و مراجع عظام نيز اخيرا بر موضوع استقلال دستگاه قضايي تاکيد داشته اند و اين ميزان تاکيد بر استقلال و قانونمندي دستگاه قضايي نشان از حساسيت بالاي رهبري و مراجع عظام تقليد به حرکت دقيق، قانونمند و مستقل دستگاه قضايي دارد.
در ادامه اين جلسه، مسئولان عالي قضايي به بحث و بررسي راجع به عملکرد شوراهاي حل اختلاف پرداختند./انتهاي پيام/