به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، اسماعیل طهمورثی، دانشآموخته دکترای حقوق بینالملل از دانشگاه امام صادق(ع)، دیشب در مراسم گرامیداشت 9 دی که با عنوان «فتنه زیرکانه، نفوذ ظریفانه» در سالن همایشهای کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد با بیان روایتی از امام علی(ع): «التكبر على المتكبرين هو التواضع بعينه، تکبر کردن در برابر انسان متکبر، به عینه، تواضع است.» گفت: دستگاه دیپلماسی کشور باید این حدیث را در سر در وزارت خود بگذارد و آن را سرلوحه کار خود قرار دهد. ما دیپلماسی سیبزمینی نمیخواهیم.
وی با بیان اینکه اگر در برابر دشمن متکبر، متواضع باشیم، دریچههای نفوذ به کشور به روی آنها باز میشود، بیان داشت: نباید هیچگاه کسانی که خود را دشمن ما میدانند، دوست فرض کنیم.
دانشآموخته دکترای حقوق بینالملل از دانشگاه امام صادق(ع) تصریح کرد: به رغم تبلیغات دولت، نه تنها عزت به پاسپورت ایرانی برنگشت که حتی عزت از پاسپورت دوستان آمریکا هم برداشته شد.
طهمورثی نفوذ علیه مشروعیت و مقبولیت نظام را نفوذ اکبر و یکی از بزرگترین خطرها بیان کرد و گفت: وحدت بر پایه اصول دینی، قانونی و انسانی جلوی نفوذ را خواهد گرفت.
وی اولین پله نفوذ ناپذیری قشر جوان و نخبه را کنار رفتن مصلحت اندیشی از دستگاه قضا عنوان و تصریح کرد: لازمه بقای دولت اسلامی تحقق عدالت است، البته عدالت قضایی و نه عدالت سیاسی.
دانشآموخته دکترای حقوق بینالملل از دانشگاه امام صادق(ع) به انواع نفوذ اشاره کرد و گفت: در نفوذ گاهی اوقات افرادی سوء قصد دارند و میفهمند و گاهی هم افراد سوء قصد ندارند و بازیچه قرار میگیرند.
طهمورثی با اشاره به حوادث پس از انتخابات سال 88 خاطرنشان کرد: آنچه اتفاق افتاد، زیر سوال بردن کلیت جمهوری اسلامی بود و کسانی که بدون ارائه سند و مدرک، مدعی تقلب در انتخابات شدند، با تلاش در جهت کاهش مقبولیت نظام، امنیت ملی را به طور گستردهای بر هم زدند.
وی، پایه اصلی امنیت جامعه را خود مردم دانست و گفت: مردم زمانی که خود و نظام حاکم بر جامعه را یکسان بدانند، برای تامین و تقویت امنیت تلاش میکنند.
دانشآموخته دکترای حقوق بینالملل از دانشگاه امام صادق(ع) با بیان اینکه مردم وقتی خود را با نظام یکی میدانند که عدالت را در جامعه مشاهده کنند، از حاکمبودن نگاه امنیتی به جای نگاه فرهنگی بر دولت انتقاد و تاکید کرد: اگر کار فرهنگی کنیم، امنیت ایجاد میشود.