کد خبر:۴۷۴۲۶۲
مسئول سیاسی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان:

دانشجو با تحلیل سیاسی درست حماسه ۹ دی را زنده نگه دارد

مسئول سیاسی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان گفت: دانشجو به عنوان یک عنصر زنده باید با تحلیل سیاسی درست حماسه ۹ دی را زنده نگه دارد.

پیر دیر در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم زنده نگه داشتن حماسه ۹ دی موضوع بصیرت افزایی است، گفت: موضوعی که بیشتر از هر چیز دیگر در جامعه دانشگاه به چشم می‌آید بی سوادی سیاسی است و این وظیفه تشکل های دانشجویی است که با یک روحیه جهادی این بی سوادی را ریشه کن کنند.

 

وی افزود: جوان دانشجو اگر به عنوان یک عنصر زنده در جامعه بتواند تحلیل سیاسی داشته باشد و گول جناح بندی و گاه فتنه گری ها را نخورد می‌توان گفت حماسه ۹ دی زنده مانده است و این مهم تحقق نمی‌آید مگر به کوشش تشکل های انقلابی دانشگاهی.

 

مسئول سیاسی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان تصریح کرد: در جریان شناسی فتنه موضوع مهم و اساسی که باید تحلیل شود انحرافاتی است که ممکن است در بطن یک انقلاب شکل گیرد و با گذر زمان تبدیل به یک فتنه شود.

 

پیردیر گفت: جوان امروز که آینده ساز فرداست باید به این مسئله عالم شود که خط باریک بین صراط مستقیم انقلاب و انحراف از آن کجاست و باید بداند خط قرمزهای انقلاب چیست؟

 

وی افزود: جوان معتقد دانشجو باید مصلحت نظام کشور خود را بداند و آن زمان است که می‌توان مطمئن بود که حماسه ۹ دی جاودان خواهد ماند.

 

مسئول سیاسی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان گفت: دشمن در سال 88 اشتباهات ریز و درشت زیادی داشت؛ ولی بزرگترین اشتباه دشمن دست گذاشتن روی خط قرمز مردم ایران یعنی روز عاشورا و امام حسین (ع) بود.

 

پیردیر افزود: عامل پیروز مردم ایران در حوادث سال 88 باور دینی و اعتقاد قلبی آنان به جریان های دینی بود

 

وی تصریح کرد: قشر دانشجو یعنی قشر پویا و زنده یعنی قشر تحلیل گر، حادثه فتنه 88 با تمام اتفاقات تلخی که برای مردم رقم زد، درسی فراموش نشدنی در بطن خود به همراه داشت، بازخوانی رخداد فتنه و همچنین باز خوانی تاریخ صدر اسلام می‌تواند جوانان دانشجو را در شناسایی توطئه ها کمک کند، دانشجویان نباید فراموش کنند که آینده چیزی جدای تکرار تاریخ نیست.

 

مسئول سیاسی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان گفت: قطعا اگر افرادی قصد داشته باشند که وارد دانشگاه شوند و دانشجو را فریب دهند دارای قدرت هستند، بهترین کار این است که دانشجو آن قدر مجهز به دانش سیاسی باشد تا گول این جریان ها را نخورد.

 

پیردیر خاطرنشان کرد: گذاشتن تریبون های آزاد، مناظره و نشست های هم اندیشی می‌تواند کمک قابل توجه ای به دانشجو برای به دست آوردن دانش سیاسی باشد.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار