کد خبر:۴۷۴۳۱۲
جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

حماسه ۹ دی فتنه‌گران را از صحنه اجتماعی کشور محو کرد

جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با صدور بیانیه‌ای در خصوص ۹ دی اعلام کرد: حماسه ۹ دی فتنه‌گران را از صحنه اجتماعی کشور محو کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در متن بیانیه دانشجویی تشکل جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت ۹ دی آمده است: تاریخ 37 ساله انقلاب اسلامی مملو از زخم‌ها و جراحاتی است که هر کدام به نوبه خود سبب بیداری هرچه بیشتر ملت ایران شده است. روزی سلطنت طلبان این کشور را به حمام خون بدل ساختند و روزی شرق و غرب در اشغال این سرزمین هم پیمان شدند.

 

روزی منافقان با ترور داعیه عدالت خواهی سر دادند و روزی فرصت طلبان و قانون شکنان ندای آزادی خواهی. اما در طول سال ها مردم ایران به همگان ثابت کرده‌اند که نه از طوفان حوادث و سختی‌ها می‌هراسند و نه اهل سازش و باج دادن به مستبدان، مستکبران، منافقان و آشوب طلبان هستند.

 

۹ دی ماه 1388 نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی محسوب می‌شود. هشت ماه فتنه گران کشور را به آشوب کشیدند و از هیچ فرصتی برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی کوتاهی نکردند.

 

 از روزه خواری و شعارهای انحرافی در روز قدس گرفته تا بی‌حرمتی به تمثال مبارک حضرت امام(ره) در روز 13 آبان و گمان می‌کردند با این حرکات سخیف به مقصود زشت خویش خواهند رسید.

 

حتی حرمت محرم حسینی را هم نگاه نداشتند و در روز عاشورا با سوت و کف و هلهله همچون یزیدیان به دستگاه عزاداری امام حسین (ع) حمله کردند و با نعره‌های گوشخراش و پوچ به اصل مترقی ولایت فقیه اهانت کردند.

 

 اربابانشان گمان می‌کردند مرحله‌ای جدید در انقلاب رنگینشان شروع شده است، غافل از آن که مردم بیدار ایران اسلامی و حتی کسانی که در ابتدای امر سوالاتی برایشان ایجاد شده بود متوجه ذات خبیث فتنه گران شده‌اند و در چهارشنبه تاریخی نه دی 88  سیل خروشان مردم، فتنه و فتنه گران را از صحنه اجتماعی کشور محو کرد.

 

 مردم ما در ۹ دی مجددا با انقلاب اسلامی و ولایت فقیه بدون واسطه تجدید پیمان کردند و این انقلاب را بیمه کردند آنگونه که دشمنان داخلی و خارجی حتی جرأت نمی‌کنند که درباره این خاک گمان بدبرند.

 

این در حالی است که اخیرا سخنانی به گوش می‌رسد که نادرستی آن مدت‌ها است بر همگان آشکار شده است.

 

متحجران متجدد نما و ورشکستگان سیاسی، با برداشت غلط از اوضاع کشور تلاش برای زمینه چینی فتنه‌های جدید دارند و گمان می‌کنند شرایط انتخابات مجلس و خبرگان نمدی است که می‌توانند از آن کلاهی برای خود فراهم کنند، در حالی که مردم ما کاملا بیدارند و دست آنها را از پیش خوانده‌اند.

 

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نوبه خود سالگرد نهم دی ماه را گرامی می‌دارد و بردباری و ایستادگی این مردم عزتمند را می‌ستاید. در این راستا از همه دانشجویان فهیم و بصیر خواستاریم ضمن شناخت عرصه، از بازی در زمین فرصت طلبان خودداری کنند.

 

 همچنین از مسئولان درخواست می کنیم که از اظهار نظرهای تحریک کننده، تفرقه انگیز و حساسیت زا خودداری کنند و به وظیفه اصلی خود که همانا خدمت به مردم است عمل کنند. با احترام به آزادی بیان، خواستار رعایت قانون و اخلاق توسط همه گروه‌ها هستیم.

 

هشدار می‌دهیم که استانداردهای دوگانه، سیاسی کاری در عمل به قانون و برخورد سلیقه‌های عرصه را برای ظهور افراطی گری فراهم خواهد کرد. به همه عزیزان یادآور می‌شویم که دانشگاه عرصه بازی احزاب نیست و نباید فضای مقدس دانشگاه آلوده به سیاسی بازی و سیاسی کاری شود. امیدواریم با التزام و احترام به قانون و همچنین حفظ بیداری و اتحاد، دیگر شاهد بروز حوادثی مانند آنچه در سال 88 رخ داد، نباشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار