گروه دانشگاه « خبرگزاری دانشجو»، یادداشت *؛استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای جنایتکار از دیرباز با طرق مختلف با اسلام و گسترش آن مقابله کرده و شیوه های متنوعی را نیز آزموده اند، در مورد مواجههی آنها با جمهوری اسلامی ایران نیز باید گفت که در طول این چند دهه ای که از عمر با برکت نظام اسلامی می گذرد جبهه ی کفر و استکبار با تمام قوا با این ملت و مملکت زورآزمائی کرده و بحمدالله در سایه عنایات حضرت ولی عصر(عج) و رهبری ولی فقیه زمان، پوزهیشان به خاک مالیده شده است، کودتا، شورش های قومی، جنگ تحمیلی هشت ساله، تحریم های اقتصادی و ...
از راه هایی بوده اند که برای مواجه با نظام اسلامی تجربه شده اند، لذا امروز همه این را فهمیده و دانستهاند که مواجههی استکبار با نظام جمهوری اسلامی، دیگر از نوع مواجههی تجربه شده قبلی نخواهد بود البته آدمی باید همیشه نسبت به همهی جوانب هوشیار باشد.
امروز اولویت آن چیزی است که رهبر فرزانه انقلاب در چند سال اخیر در بیانات و دیدارهای متعدد خود با مسئولین و اقشار مختلف مردم بارها به آن اشاره و تاکیدات و هشدارهای لازم را نسبت به آن بیان فرموده اند؛ معظم له نگاه جبههی استکبار برای مواجه با نظام اسلامی را در شرایط کنونی از نوع مواجه نرم می دانند و معتقدند نفوذ در راس این مواجه و یکی از تهدیدهای بزرگ دشمن برای این کشور است.
نفوذ دارای وجوه مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، علمی و... میباشد. در این میان رسوخ و نفوذ سیاسی در رقم زدن تحولات بنیادی جامعه از اهمیت و سرعت بیشتری برخوردار است، نفوذ سیاسی در یک جامعه مثل خود کلمه نفوذ از بعدهای متعددی اماکن پذیر است من جمله نفوذ در مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری، لذا یکی از فرصت های مهم و راهبردی نفوذ سیاسی دشمن در وضعیت کنونی کشور انتخابات مجلس شورای اسلامی به ویژه مجلس خبرگان رهبری است،
حافظه تاریخی مردم انقلابی ایران هرگز فراموش نکرده است که در تمام انتخاباتی که تا به امروز برگزارشده، دشمنان اسلام و انقلاب بیکار ننشسته و هر بار با دسیسهای جدید به دنبال خدشهدار کردن چهره انقلاب اسلامی بوده اند.
استکبار و ایادی معلوم الحالشان برای این انتخابات نیز به مراتب پیچیدهتر از فتنه ۸۸ برنامهریزی کرده و نقشه کشیده اند، بنا به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه به گفته رئیس جمهور آمریکا باید راهبرد با ایران را عوض کرده و خودمان را به این کشور نزدیک کنیم، دشمن در شرایط فعلی و در عرصه سیاسی با نفوذ در ساختار و ارتباط گیری با برخی مسئولان با لابی گری به دنبال تصاحب افکار و تسخیر در بدنه حاکمیت و نهایتاً دو قطبی کردن جامعه است.
طرح مباحثی مانند شورای رهبری و مسایلی از این دست و تلاش برای ورود افرادی که درخط و متماین به خودشان است به مجلس علی الخصوص خبرگان رهبری، در راستای تغییر ماهیت در نظام اسلامی ست و این مهمترین راهبرد نفوذ دشمن برای انتخابات پیش روست و برای رسیدن به این منظور بر روی مدیریت اختلافات مسئولین و دست اندرکاران ارشد نظام، ایجاد شک و شبهه و سوءتفاهم درباره درستی باورهای اصیل و اصولی انقلاب، بزرگ نمائی مشکلات و مسائل روزمره مردم، راه اندازی بازی های تبلیغاتی برای تاثیر در افکار اشخاص و خواص جهت جابجائی اولویت های اصلی نظام و عدم شناخت جایگاه دوست و دشمن برنامه ریزی کرده است.
لذا با توجه به اهمیت و جایگاه این دو رکن اساسی تصمیم سازی و تصمیم گیری نظام و هشدار و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی برتوجه به مساله نفوذ دشمنان در این دو مجلس، لزوم رصد و تحلیل فعالیت ها و برنامه ریزی های جبهه استکبار از سوی نخبگان سیاسی و مردم با بصیرت ایران اسلامی دو چندان بوده و همگان باید نسبت به این توطئه ی خطرناک نگاهی عمیق داشته و مراقبت کنند در وادی خواسته دشمنان گرفتار نشوند. هوشیاری، انسجام بخشی و وحدت حول ولایت مطلقه فقیه، مهم ترین عاملی است که جلوی نفوذ و رخنه دشمن را می گیرد.
اسماعیل قاسمی-فعال فرهنگی
انتشار یادداشتها به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.