به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، فواد ایزدی، کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه در نشستی با عنوان اعلام موجودیت کمیته تخصصی مردمی صیانت از حقوق هسته ای که عصر امروز در خبرگزاری مهر برگزار شد اظهار داشت: در حوزه سیاسی به نظر می رسد دولت آمریکا به موضوع هسته ای به عنوان فشار بر ایران نگاه می کند.
ایزدی تمایلات آمریکا در اجرای برجام را به سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تقسیم کرد و در بخش کوتاه مدت اظهار داشت: دولت آمریکا در کوتاه مدت علاقه مند به اجرای برجام است.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: در میان مدت این دولت لیستی از اهرم های جمهوری اسلامی را شناسایی کرده است که می خواهد آنها را از دست ایران بگیرد و با برجام قدرت هسته ای ایران را کاهش دهد به این ترتیب علاقه مندند تا در حوزه توانمندی نظامی توانمندی جمهوری اسلامی مدیریت شود.
وی با بیان اینکه وضعیت سیاسی کشور و بحث انتخابات نیز مورد توجه آمریکایی هاست افزود: آمریکایی ها در دراز مدت بحث استحاله و سرنگونی نظام را در دستور کار خود قرار داده اند.
این استاد دانشگاه در ادامه سخنان خود با اشاره به نامه مقام معظم رهبری به رئیس جمهور در خصوص اجرای برجام افزود: در این نامه شروط جمهوری اسلامی برای پذیرش برجام ارائه شده است که در مواردی این شروط نقض شده است.
ایزدی سخنان خود را با طرح این سوال ادامه داد که آیا طرف مقابل نامه ای در خصوص لغو تحریم ها به جمهوری اسلامی ارائه کرده است؟
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: قانون ویزا نقض برجام محسوب می شود آیا پس از تصویب این قانون اجرای برجام در کشور ما متوقف شد؟
وی بحث بعدی را بحث پی ام دی دانست که باید پرونده آن بسته شود و تصریح کرد: بحث پی ام دی در شورای حاکم در حقیقت حالت استخوان لای زخم است.
این استاد دانشگاه با اشاره به بند چهار نامه رهبری ادامه داد: این بند مربوط به کارخانه آب سنگین اراک است که در آن ذکر شده است هویت آب سنگین اراک باید حفظ شود اما در قراردادی که ایران امضا کرد حتی کلمه آب سنگین وجود ندارد.
ایزدی بند پنجم نامه رهبری را مبادله اورانیوم به تدریج و در دفعات بیان کرد و افزود: آیا این اقدام به تدریج انجام شد یا دفعتا اورانیوم مورد نظر مبادله شد؟
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: از آنجا که به نظر می رسد به متن نامه رهبری توجه چندانی نشده است ایجاد چنین کمیته ای ضروری بود مشکلی که در خصوص ادامه برجام وجود دارد این است که دوستانی که در مذاکرات برجام وجود دارند همان افراد مسئول نظارت و ادامه برجام هستند و این در حالی است که در عمل وقتی مذاکره کنندگان ادامه دهنده نیز باشند به طور ناخودآگاه اجرای برجام را توجیه می کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این ضعف در اجرای برجام حس می شود و دولت با وجود آنکه در این خصوص زحمت می کشد اما نیازمند کار تخصصی است که دچار سیاست زدگی نشود.
دوستان عزیزم! برادرانم! خواهرانم! این روزها حادثه ای دردناک قلب مارا فشرد. اقدام وحشیانه آل سعود در اعدام شهید آیت الله نمر و قبل از آن حمله وحشیانه به منزل شیخ زکزاکی قلب مارا به درد آورد.و ماهیت آل سعود را بیش از پیش آشکار ساخت.ملت مسلمان! ای امت مصطفی (ص) ! امروز طبیعی است که در برابر آن چه گذشت حنجره هامان را باز کنیم و زینب گونه بر سر آل سعود ,شیعه و سنی فریاد بکشیم و دادخواهی کنیم. مسئله آل سعود بسیار مهم است اما...
مهم ترین مسئله اربابان آنان هستند.بله آمریکای جنایتکار و اسرائیل حرام زاده.امروز این حکومت نوپای اسلامیمان که حالا دیگر جوانی بالغ شده است در قدرتمند ترین حالت در طول سال های اخیر قرار دارد.