آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۹۰۰۷
ایزدی در گفت‌وگوباخبرگزاری دانشجو:

دستگیری سربازان آمریکایی نقش مهمی در حوزه تقابل ایران وآمریکا داشت

یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: اقدام سپاه پاسداران در دستگیری سربازان آمریکائی درسی برای نوچه های آمریکا بود که نشان داد سربازان آمریکایی در قبال ایران زانو می زنند.

فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به دستگیری نظامیان آمریکا در خلیج فارس اظهار داشت: اصل این اقدام و دستگیری ،به ویژه تصاویر نمایش داده شده بازخورد بسیار خوبی برای کشور داشت.

وی افزود: طرف مقابل به دلیل امتیازاتی که در برجام گرفته بود فکر می کرد می تواند با ایران بازی کند و این بازخود در حقیقت عملکرد مثبت سپاه بود که ابهتی که آمریکایی ها برای خود قائل هستند را شکست.

 

این کارشناس مسائل آمریکا با بیان اینکه در حوزه تقابل آمریکا و ایران این دستگیری نقش مهمی در ارزش ایران در منطقه داشت افزود: از طرف دیگر این اقدام سپاه پاسداران درسی برای نوچه های آمریکا بود که نشان داد سربازان آمریکایی در قبال ایران زانو می زنند.

 

وی با اشاره به اینکه براساس قوانین بین المللی معمول این است که افراد دستگیر و منتظر دادگاه و محاکمه می شوند خاطر نشان کرد: اما آزادی این افراد در کشور بی دلیل و سریع بود و ما معتقدیم نباید نظامیان آمریکایی با این سرعت آزاد می شدند.

 

ایزدی در پایان افزود: به نظر می رسد فشاری که دولت آمریکا به دولت ایران وارد کرد ماحصل آن آزادی زودهنگام این افراد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار