آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۶۰۷۰
سرکوب در بحرین ادامه دارد

مزدوران آل خلیفه به معترضان بحرینی حمله کردند

نیروهای امنیتی رژیم بحرین تظاهرات معترضان به اعدام رهبر شیعیان در عربستان را با شلیک گاز اشک‌آور و گلوله‌های ساچمه‌ای سرکوب کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شاهدان عینی اعلام کردند پلیس بحرین، امروز ــ دوشنبه ــ گاز اشک‌آور و گلوله‌های ساچمه‌ای به‌سمت معترضان به اعدام «شیخ نمر باقر النمر» روحانی برجسته مبارز در عربستان شلیک کردند.

 

این درگیری در روستای «الدیه» در غرب «منامه» پایتخت بحرین، که از روز شنبه همزمان با اعدام شیخ نمر توسط رژیم سعودی به صحنه تظاهرات معترضان تبدیل شده است، به‌وقوع پیوست. مشارکت کنندگان در این تظاهرات شعار «سرنگونی رژیم سعودی» را سر می‌دادند.

 

این تظاهرات در حالی ادامه دارد که وزارت کشور بحرین، عصر شنبه به مردم این کشور هشدار داد که نباید هیچ تظاهراتی در اعتراض به اعدام شیخ نمر باقر النمر برگزار کنند. در بیانیه وزارت کشور بحرین آمده است: «هرگونه اعتراض به احکام دستگاه قضایی کشور دوست عربستان، پیگرد قانونی خواهد داشت؛ زیرا چنین اعتراضی امنیت عمومی را برهم می‌زند و باعث فتنه و آشوب می‌شود».

 

دولت بحرین همچنین پس از اعلام قطع کامل روابط عربستان با ایران، از دیپلمات‌های ایرانی خواسته است ظرف ۴۸ ساعت خاک این کشور را ترک کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار