محسن مومنی شریف، رئیس حوزه هنری در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو در رابطه با حضور یک درصدی مردم در سینماها گفت: در کشور ما اقبال مردمی به سینما کاملا حداقلی است، و این موضوع دلایل متفاوتی از جمله شرایط بد سالن های سینما و گرفتاری های زندگی را شامل می شود. البته دسترسی آسان و ارزان به فیلم های سینمایی در سینمای خانگی نیز می تواند از جمله عوامل این مسئله است.
وی همچنین در مورد دلایل توجه مردم به جشنواره عمار بیان کرد: عمار توانسته، مرزهایی مثل خودسانسوری را که در سینمای حرفه ای وجود دارد کنار زده و از موضوعاتی صحبت کند که دغدغه اصیل مردم است. به ویژه در حوزه مسائل مربوط به ارزش های انقلاب اسلامی که به هویت مردم ما گره خورده است.
مومنی ادامه داد: به طور ویژه جوانان علاقه زیادی دارند که در حوزه های مورد توجه جشنواره عمار حضور داشته و به این نحو در روزگاری که بحران هویت بیداد می کند، هویت گمشده خود را در این فضاها بجویند.
رئیس حوزه هنری در پاسخ به این پرسش که چرا بدنه سینمای کشور عمار را برنمی تابد گفت: به نظر من این درست نیست. کارکنان سیستم سینمای ما همه سرمایه های انقلاب هستند که تا امروز همیشه به انقلاب خدمت کرده اند.
وی افزود: ان شاالله دوستان عمار نیز به فضای حرفه تر وررود می کنند و از امکانات سینمای کشور بهره می برند. بدنه سینمایی نیز مثل سایر سینماگران در خدمت آن ها خواهند بود.