آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۶۸۵۶
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد رشت:

هدف از ایجاد مرکز رشد واحدهای فناوری تبدیل شدن ایده های نو به محصولات تجاری است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد رشت گفت: هدف از ایجاد مرکز رشد واحدهای فناوری فراهم آوردن حمایت‌های قانونی، خدمات آموزشی و مشاوره‌ای جهت تبدیل شدن ایده‌های نو به محصولات تجاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، حسین فلاح باقر شیدائی امروز در جلسه ای، با اشاره به این که اولین مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه ازاد استان گیلان با همکاری پارک علم و فناوری استان گیلان در آبان ماه سال جاری راه اندازی شد، گفت: هدف از ایجاد مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد استان گیلان فراهم آوردن حمایت های قانونی، خدمات آموزشی و مشاوره ای جهت تسریع رشد واحد های مستقر در مرکز بوده تا ایده های نو به محصولات تجاری تبدیل شوند. همچنین از طریق نظارت مستمر بر فعالیت های واحد بتوان روند رشد و بهبود عملکرد آنها تسریع نمود.

 

وی افزود: پارکها و مراکز رشد علم و فناوری به عنوان یکی از نهاد های اجتماعی مؤثر در فرآیند توسعه فناوری و به تبع آن حمایت از ایجاد اشتغال مولد، تاثیرگذارترین مراکز در توسعه اقتصاد بر مبنای دانش در دنیا می باشند.

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد رشت تصریح کرد: ایجاد مراکز رشد فناوری به عنوان محیطی برای استقرار شرکت های کوچک و نوپا که متکی بر دانش هستند، می‌تواند امکان تجمع و تعامل سازنده این واحد ها با بازار و سایر مراکز تحقیقات کاربردی را فراهم کند. هدف نهایی این شبکه سازی، بهره گیری از شرایط تعامل و هم افزایی مجموعه های مختلف در توسعه ی فناوری شامل کسب تولید، انتقال ، جذب، بومی سازی و اشاعه فناوری است.

 

باقری با اشاره به اجرای طرح پایلوت تولید کافئین از ضایعات چای تصریح کرد: طرح پایلوت استخراج کافئین از ضایعات چای که با استفاده از بودجه برگشتی سال 92 واحد رشت و با حمایت ویژه رئیس دانشگاه آزاد استان گیلان با موفقیت انجام شده، در طبقه همکف ساختمان مرکز رشد برای بازدید علاقه مندان مستقر شده است.

 

وی افزود: این طرح که در بازدید اخیر واشقانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد از این مرکز و افتتاح آن مورد توجه قرار گرفت، شرایط لازم برای اجرای صنعتی را داراست و در این راستا با سرمایه گذاران بخش های خصوصی و دولتی مذاکرانی در حال انجام است؛ که در صورت اجرای آن در مقیاس صنعتی نیاز به واردات کافئین نبوده و ضمن صرفه جویی ارزی امکان اشتغال زایی در صنعت چای و مواد غذایی مرتبط نیز وجود خواهد داشت .

 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد رشت گفت: اجرای چنین طرح های ملی، اثبات می‌کند که پتانسیل لازم برای اجرای طرح های کلان و مورد نیاز کشور در دانشگاه آزاد استان گیلان وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار