دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه خصومت رژیم سعودی با ایران را بسیار استراتژیک خواند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه گفت: امروز هراس غرب از احيا مکتب اهل بيت (ع) است و آنچه امروز شيعه هراسي را در متن سياست هاي آمريکا، رژيم صهيونيستي و نوکرانشان در منطقه قرار داده است همين مکتب است.
محمدجواد لاريجاني در سخنان پيش از خطبه هاي نماز جمعه اين هفته تهران با تسليت شهادت روحاني مبارز آيت الله نمر افزود: حاکمان سعودي ادعا مي کنند که آيت الله نمر را با تعدادي از تروريست هاي القاعده اعدام کرده اند در حالي که صدر و ذيل اين ادعاها هماهنگ نيست چرا که تروريست هاي القاعده و داعش دشمنان اين شهيد بودند و آنها تاسيس شدند تا شيعيان را به شهادت برسانند.
وي گفت: ملت مسلمان ايران همه اين مسائل را به خوبي مي داند اما براي اطلاع آقاي اردوغان عرض مي کنم که فعاليت آيت الله نمر هيچ ربطي با موضوع تروريسم نداشت و وي عالمي بود که مردم را به پيمودن راه درست و بصيرت داشتن رهنمود مي کرد.
لاريجاني افزود: آيت الله نمر به عنوان شهروند عربستاني مي گفت که حاکمان امروز سعودي، مشروعيت و صلاحيت ندارند و او ميگفت درآمدهاي نفتي عربستان نبايد به جيب شاهزاده هاي عربستاني برود و او دائم تاکيد مي کرد که با پول نفت عربستان سلاح خريداري مي شود و با اين سلاح ها مسلمانان بحرين، سوريه و عراق را مي کشند.
دبيرستاد حقوق بشر قوه قضائيه گفت: آيت الله نمر به عنوان شهروندي عربستاني مي گفت که صهيونيست ها در تار و پود رژيم سعودي مسلط شده اند و علنا بر کعبه نيز مسلطند.
وي افزود: آيت الله نمر به دنبال ارتقاء کرامت شيعه و سني در عربستان بود و تاکيد مي کرد که مردم عربستان بايد حق انتخاب داشته باشند .
لاريجاني گفت: کدام يک از اين حرف ها، مستحق اعدام است و امروز آقاي اردوغان بايد به ملت مسلمان ترکيه توضيح دهد که کدام يک از اين حرف ها خلاف است.
وي با اشاره به اينکه اکنون خط بني اميه دنبال مي شود گفت: همان ضعف و هراسي که در حکومت يزيد بود امروز هم ديده مي شود و اين شيعه هراسي که به آن دامن مي زنند اتفاق تازه اي نيست.
دبيرستاد حقوق بشر قوه قضائيه افزود: چرا آن ها تخاصم با ايران و شيعه هراسي را به راه انداخته اند؟؛ مگر تعداد پيروان مکتب اهل بيت زياد است؟
لاريجاني گفت: در چهار سال گذشته که به تعبير دقيق مقام معظم رهبري در برخي کشورهاي منطقه شاهد بيداري اسلامي بوديم آنها فهميدند که ريشه اين تحولات به انقلاب اسلامي ما وصل است.
وي افزود: وقتي ملتهاي مسلمان منطقه پيشرفت هاي جمهوري اسلامي ايران در حدود چهار دهه را ديدند به اين نتيجه رسيدند که بايد نظامي منبعث از اسلام در کشورهايشان تشکيل دهند.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه گفت: غفلتي که به جهان اسلام خسارت وارد کرده، بي توجهي به فرهنگ و مکتب اهل بيت است.
لاريجاني به هراس غرب از احيا مکتب اهل بيت (ع) نيز اشاره کرد و افزود: به همين علت آن ها با دستپاچگي به خشونت بدون مرز و کور متوسل شده اند.
وي افزود: مکتب اهل بيت در حال پرده برداري است و يک موقع آن ها مي گفتند اسلام ما، اسلام ايراني است و متاسفانه برخي هم در داخل از مکتب ايراني سخن مي گفتند.
دبيرستاد حقوق بشر قوه قضائيه گفت: امروز ايران در مقطع تاريخي حساسي قرار دارد و ميدان مجاهدت عظيمي براي ايران باز شده است به شرط اينکه بدانيم چه مي کنيم.
لاريجاني افزود: همان طور که در دوران دفاع مقدس بچه هاي بسيجي از روستاها آمدند و عظمت آفريدند امروز همه ملت ايران چه شيعه و چه سني به ميدان آمده اند.
وي گفت: شيخ شهيد ما آيت الله نمر پرچمدار تقريب مذاهب بود و هيچ سخني از او نمي توان پيدا کرد که در آن شيعه و سني هر دو مورد خطاب قرار نگرفته باشند.
دبيرستاد حقوق بشر قوه قضائيه افزود: در خصوص چرايي اينکه چرا آن ها در سرکوب شيعه تعجيل مي کنند بايد توجه دقيقي داشت چرا که خصومت آن ها با ايران راهبردي است.
لاريجاني گفت: آن ها با پيشرفت ما در عرصه هاي هسته اي و ديگر عرصه ها به اين نتيجه رسيدند که قامت ايران بلند شده است و همه تهاجم ها و تحريم هايشان براي اين بود که ساق پاي ما را بزنند تا قد ما کوتاه تر شود.
وي افزود: دشمنان ما گفتند ايران زيادي قد کشيده است اما به لطف الهي اگر به قرآن و عترت متمسک باشيم قد ما آنقدر بلند خواهد شد که چشم دشمنان از ديدن ما ناتوان خواهد بود.
وی با اشاره به پیشرفت های مختلف ایران و دشمنی دشمنان با ایران اسلامی گفت: تمام تحریم ها بر ضد ایران اسلامی به این خاطر بوده است که ساق پای ما را بزنند و قد ما در جهان کوتاه شود.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه همچنین گفت: ملت ايران در مقابله با تهاجمات دشمنان بي پناه و ناتوان نيست و کليد و رکن رکيني که ما را در برابر اين تهاجمات مصون مي سازد بصيرت است.
محمدجواد لاريجاني در ادامه سخنان پيش از خطبه هاي نمازجمعه امروز تهران افزود: بصيرت باطل السحر است و توطئه ها را ناکام مي گذارد؛ بصيرت يعني بدانيم در کجا و در چه شرايطي هستيم و وظيفه ما چيست و بايد قيام کنيم و انجام وظيفه مان به اندازه و به موقع باشد و نه ديرتر.
وي با اشاره به برخي تهديدات منطقه اي عليه ايران با بيان اينکه تهديدات اذناب آمريکا در منطقه مهم و اصلاً چيزي نيست گفت: البته غرب صهيونيستي به رهبري آمريکا نقاط خاصي را براي تهاجم عليه ملت ايران در نظر گرفته است، بنابراين بصيرت اقتضا مي کند که نسبت به اين نقاط حساس باشيم که کجا را هدف قرار مي دهد.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه يکي از اهداف و نقاط در نظر گرفته دشمن براي ضربه به ملت ايران را همان عمود خيمه نظام يعني ولايت فقيه دانست و افزود: آن ها تلاش مي کنند اگر به خيمه نظام آسيب وارد کنند بهتر است اما اگر نتوانستند آن را لااقل استحاله کنند.
لاريجاني آسيب به توانمندي هاي علمي ، فني ، اقتصادي ، نظامي و فکري ملت ايران را هدف دوم دشمن دانست و گفت: آن ها توانمندي هاي ما را احصا مي کنند و در دشمني حد و مرزي ندارند، بنابراين بصيرت يعني شناخت خوب دشمن، نه لبخند و نه مذاکره و نه فحش شان ملاک باشد بلکه عملشان معيار است که در آن تخاصم و خشونتي بدون مرز وجود دارد.
وي تخريب چهره مردم سالار و دموکراتيک نظام اسلامي را از ديگر اهداف دشمن عنوان کرد و افزود: براي غرب بسيار دردناک است که کشوري هم اسلام و هم مشارکت وسيع مردم در مسائل اساسي را همزمان در اختيار داشته باشد که نمونه آن رأي مردم به ساختارهاي نظام همچون رهبري، رياست جمهوري و ساير ارکان است.
لاريجاني تاکيد کرد : اين تجربه بي نظيري است که ملت ايران آن را در اختيار دارد و غرب اين مهم را تحمل نمي کند بلکه مي خواهد چهره رنگ به روي آن بپاشد همان طور که در فتنه 88 شاهد کودتاي تمام عيار بر عليه دموکراسي و اسلام بوديم که امروز هم آن ها اين هدف را دنبال مي کند.
وي در ادامه با اشاره به دو انتخابات پيش رو و مهم 7 اسفند افزود: آن هايي که عادت به نق زدن و جرزدن در مسابقه دارند، مردم حوصله آن ها را ندارند و حضور اين افراد براي مسابقه مصلحت نيست.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه گفت: افرادي هستند که تا رأي نياوردند به خيابان مي ريزند و بانک و مسجد و اماکن عمومي را به آتش مي کشند اما به درک که رأي نياورده اند.
لاريجاني ادامه داد: کساني که سابقه و زمينه نق زدن و جرزدن دارند از هم اکنون مي گويند آراء مردم را حفظ کنيد گويا حفظ نميشده است و يا مي گويند حق الناس رعايت شود، گويا رعايت نمي شده است.
وي ابراز اميدواري کرد که انتخابات 7 اسفند باشکوه و به دور از توطئه هاي دشمنان برگزار شود و مردم به کساني رأي بدهند که پايبند به مقررات و عهد و پيمانشان و همچنين مايه آرامش براي کشور باشند.
لاريجاني با يادآوري فتنه 88 و تلاش شديد دشمن براي ضربه زدن به چهره دموکراتيک نظام گفت: آن ها آسيب زدند اما نظام ما قوي بود و سرشان نيز به سنگ خورد.
وي چهارمين هدف دشمن را ضربه به اقتصاد کشور خواند و افزود: دشمن مي خواهد اقتصاد کشور را فلج تا اعلام کند نظام نتوانست وضعيت مردم را مهيا کند و برخي نيز مي گويند در حال اضمحلال اقتصادي هستيم در حالي که برعکس در حال مشاهده سقوط تئوري بسيار غلطي هستيم که مي گويد نفت بفروشيم و کالا وارد و سپس مصرف کنيم که اين تئوري به آخر خط رسيده است.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه تاکيد کرد: امروز دوره تئوري اقتصادي است که ملت را در برابر تهديدات دشمنان مقاوم مي کند و اين تئوري فتح الفتوح است نه اضمحلال، بنابر اين بايد ذهن خود را با اين نگاه تنظيم کنيم.
لاريجاني گفت: مي گويند تهديد نظامي مطرح است و بحث مي کنند که در فلان کشور همسايه يک پسرکي حرفي زده است، او که پاسخ ندارد، پاسخ اش اين است که هولک! اين حرف ها براي تو زيادي است، اربابان تو هم جرات حمله به ايران را ندارند.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه ادامه داد: قدرت اين نظام فراتر از چنين مسائلي است و اگر پشت سر ولي امر حرکت و حرف هاي ايشان را دنبال کنيم بدانيد در آستانه فتح الفتوح هستيم.
وي همچنين بصيرت را برگرفته از سيره پيامبر اسلام (ص) و اهل بيت (ع) دانست و افزود: بصيرت در مکتب اين بزرگواران مبتني بر تفقه در دين است و نه بصيرت من درآوردي.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه گفت: بصيرت يعني حواسمان به ديگر نقاط جهان و اسلام باشد که چه مشکلاتي مسلمانان و شيعيان دارند و چه رنج ها مي کشند.
لاريجاني افزود: البته اگر دنياي اسلام از مکتب اهل بيت (ع) فاصله نمي گرفت دچار مشکلات امروز نمي شد.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه در بخش ديگري از سخنانش دشمن شناسي را از الزامات بصيرت خواند و گفت: دشمن تخيل نيست و دشمنان قسم خورده اي داريم كه 37 سال دشمني خود را براي مقابله با تجربه عظيم ما بكار بسته و كنار نگذاشته است.
لاريجاني افزود: ما دشمنان بسيار سمجي داريم و بايد صد برابر آن ها در راهمان استقامت داشته باشيم.
وي گفت: همين رژيم آل سعود كه اعدام هاي فراوان دارد مورد فشار بين المللي دولت انگليس قرار داشت و به محض اينكه آيت الله نمر به شهادت رسيد دولت انگليس، كشور عربستان را از فهرست كشورهايي که به سبب اعدام زياد بايد مورد پيگرد باشند خارج كرد.
لاريجاني افزود: آيت الله نمر به عنوان عالم فقيهي بود كه همه سخنانش مدرن و براساس حقوق بشر است؛ او را سربريدند و دولت اوباما مي گويد كه ببينيد ما از رفتار عربستان دفاع نكرديم.
وي گفت: در كشور جمهوري اسلامي ايران يك زني در استان هاي شمالي، شوهرش را كشته بود كه به قصاص محكوم شد و همه دنياي غرب عليه ما اعلاميه دادند و در كنگره آمريكا عكس آن زن را گذاشتند.
لاريجاني افزود: بيش از 40 درصد موارد قصاص در جمهوري اسلامي ايران با تلاش هاي خيرخواهانه به گذشت منتهي مي شود اما اين همه عليه ما حرف هاي ناشايست مي زنند.
وي گفت: اما در شرايطي که يك عالم بزرگوار مي گفت بايد كرامت ما در عربستان حذف شود او را سربريدند و دولت اوباما مي گويد همين قدر كه ما از عربستان حمايت نكرديم بايد متشكر باشيد.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضائيه تاکيد کرد: اين نهايت فضاحت است.
لاريجاني گفت: امام صادق (ع) در حديثي تاكيد فرمودند كه بايد خط بني اميه را به طور كامل شناخت و ما امروز مي فهميم كه اين خط همچنان وجود ندارد و اذناب بني اميه همچنان جنايات خود را تكرار مي کنند.
من یک سوال دارم از آقا جواد که ایا بستن پای ایشان و ظریف در یک روز آنهم به یک شکل به فاجعه منا و قتل رکن آبادی ربط داشت یا نه آخه بعضیا میگویند این یک کد بوده
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.