آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۷۰۱۴

صهیونیست‌ها، مجری عملیات تیراندازی در «تل آویو» را به شهادت رساندند

پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که توانسته است «محمد علی ملحم» عامل عملیات تیراندازی در «تل آویو» را به قتل برساند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سرانجام پس از یک هفته، نیروهای امنیتی اسرائیل توانستند، عامل تیراندازی در پایتخت رژیم صهیونیستی را در شهر «ام الفحم» در شمال فلسطین اشغالی را به شهادت برسانند. در عملیات جمعه هفته گذشته، این جوان فلسطینی توانسته بود سه صهیونیست را کشته و هشت تن دیگر را با شلیک گلوله زخمی کند.

 

شبکه دو اسرائیل با اعلام این خبر، افزود: پلیس اسرائیل با تیراندازی به «محمد علی ملحم» در داخل یک مسجد در شهر «ام الفحم» او را کشت.

 

به گزارش منابع خبری، نیروهای امنیتی اسرائیل، امروز (جمعه) به طور گسترده در منطقه «وادی عاره» و روستای «عرعره» محل زندگی این شهید فلسطینی حضور پیدا کرده بودند و به دنبال وی می‌گشتند. در این عملیات گسترده، مأموران صهیونیستی به زور وارد خانه‌ها می‌شدند و افدام به جست و‌جوی خانه می‌کردند.

 

در پی اعلام این خبر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، کشته شدن این جوان فلسطینی را به نیروهای امنیتی اسرائیل تبریک گفت.

 

وزیر کشور اسرائیل نیز با در پی این حادثه، مدعی شد که هر کسی به ما حمله کند کشته خواهد شد.

 

ماجرای این جوان فلسطینی و درماندگی نیروهای امنیتی اسرائیلی در پیدا کردن وی، فشار روانی شدیدی را بر روی پلیس و سازمان امنیتی اسرائیل ایجاد کرده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار