کد خبر:۴۷۷۱۳۰
نیازی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

آل سعود نمی‌تواند ازجنایت انجام شده علیه حقوق بشر فرارکند

معاون اجرایی مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران گفت: آل سعود تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند از جنایتی که علیه حقوق بشر انجام داده است فرار کند. در دنیا دیدیم که همه جنایت رژیم کوک‌کش آل سعود را در اعدام شیخ نمر محکوم کردند.

سامان نیازی معاون اجرایی مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار  دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت شیخ نمر گفت: آل سعود با اعدام شیخ نمر خاطره ناخوشایند و بدی را در ذهن مسلمانان و آزادیخواهان جهان به جای گذاشت و ملت‌های آزادیخواه هرگز چنین جنایتی را فراموش نمی‌کنند.

 

وی با اشاره به سکوت سازمان‌های مدعی حقوق بشر در برابر جنایت آل سعود، افزود: سازمان‌های بین‌المللی باید نسبت به این ماجرا ورود کنند. کشورهای جهان اسلام هم نباید ساکت بنشینند و بایستی از طریق سازمان کنفرانس اسلامی اعتراض خود را نسبت به اعدام شیخ نمر و جنایات آل سعود نشان دهند.اسنادی وجود دارد که نشان می‌دهد رژیم آ‌ل‌سعود در سال 2015 میلادی بیشترین اعدام و اقدامات ضد حقوق بشری را انجام داده است، با این رفتارها ادعای آن‌ها تحت عنوان حمایت از حقوق بشر جوک رسانه‌ای و طنز است.

 

نیازی تاکید کرد: حاکمیتی که تحمل شنیدن انتقاد را ندارد، پایه‌های سستی دارد و آل سعود نمونه بارز این نوع حاکمیت است.

 

وی با اشاره به قطع رابطه برخی از کشورهای عربی با ایران، افزود: برخی دولت‌های کوچک عربی و جیره‌خوار آل سعود که باید برای پیدا کردنشان روی نقشه وقت گذاشت با قطع رابطه با ما نمی‌توانند خللی در عظمت ایران اسلامی پهناور وارد کنند.  مسلما امروز همه دنیا و افکار عمومی تفکر متحجرانه و ماقبل تاریخی این دولت‌های کوچک جیره‌خوار که به اندازه یک استان جمهوری اسلامی ایران نیستند را می‌بینند‌.

 

معاون اجرایی مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حمایت غرب و آمریکا از جنایت‌های آل سعود یادآور شد: مسلما دسیسه‌های آمریکا و صهیونیسم باعث اقدامات جنایتکارانه آل‌سعود است و این موضوع برای مردم دنیا روشن است.

 

وی صریح کرد: ما همواره با آل سعود به دلیل متهم کردن ما به نقض حقوق بشر مشکل داشته‌ایم. آنها خودشان بزرگترین ناقض حقوق بشر هستند و این رژیم بر اساس منشور سازمان ملل و اعلامیه حقوق بشر ضد حقوق بشر فعالیت می‌کند.

 

نیازی افزود: به دلیل اینکه سیاست‌های رژیم سعودی در منطقه به خوبی پیش نرفته است و آن‌ها نتوانستند برای رسیدن به اهداف خود کاری از پیش ببرند به همین دلیل هم جنگ با یمن راه انداختند. خشم آل سعود از نزول قدرتش در منطقه باعث شده تا دست به هرکاری بزند.

 

وی با اشاره به نارضایتی‌های داخلی شدید در عربستان، خاطرنشان کرد: عربستان سعودی به دلیل ضعف، ترس و استیصال دست به چنین جنایتی زد و شیخ نمر را به شهادت رساند، به این دلیل که بتواند مقابل حرکت‌های اجتماعی و قیام مردمی بایستند. ولی این راه درستی برای آل سعود نیست و تاوان این سیاست و به شهادت رساندن شیخ نمر را خواهد داد.

 

معاون اجرایی مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران  در ادامه ضمن محکوم کردن حمله موشکی عربستان به سفارت ایران در صنعا گفت: متاسفانه توحش آل سعود تمامی ندارد، حمله به اماکن دیپلماتیک خلاف قوانین بین‌الملل است و باید برای حل مشکل آل سعود جامعه جهانی دست به کار شود و ورود پیدا کند.

 

وی درپایان خاطر نشان کرد: آل سعود تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند از جنایتی که علیه حقوق بشر انجام داده است فرار کند. در دنیا دیدیم که همه جنایت رژیم کوک‌کش آل سعود را در اعدام شیخ نمر محکوم کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار