کد خبر:۴۷۷۳۸۸
برگزیده جشنواره بین‌المللی برترین‌های پژوهش و نوآوری مطرح کرد

بررسی چالش‌ها و مسائل پیش روی توسعه بازارهای مالی

برگزیده هشتمین جشنواره بین‌المللی برترین‌های پژوهش و نوآوری بررسی چالش‌ها و مسائل پیش روی توسعه بازارهای مالی را تشریح کرد.

حسین بالایی سهزابی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشجو در قم، با اشاره به اهمیت هشتمین جشنواره بین‌المللی برترین‌های پژوهش و نوآوری (جایزه جهانی تهران) بیان داشت: جشنواره امسال نسبت به دوره‌های گذشته از استقبال خوب پژوهشگران برخوردار شد؛ به‌طوری در بخش بین‌الملل جشنواره شاهد حضور پژوهشگران زیادی از کشورهای اروپایی بودیم.
 

بالایی سهزابی با بیان اینکه عنوان پایان‌نامه من «ارائه راهکارهای توسعه بازارهای مالی برای مشارکت بخش خصوصی در تامین مالی پروژه‌های شهری» است»، افزود: این پایان‌نامه در بین ۲۰۴ پایان‌نامه شرکت‌کننده در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد که موضوع این تحقیق یکی از اولویت‌های مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران بود.
 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه منابع مالی شهرداری تهران در سال‌های اخیر عموماً غیرقابل اتکا و ناپایدار بود، مسئولان شهرداری تهران به دنبال منابعی بودند که با کسب درآمد نیز همراه باشد.


 
بالایی سهزابی با اشاره به اینکه در این پایان‌نامه به بررسی بازار‌ها و ابزارهای مالی پرداخته‌شده است، تصریح کرد: نگاه آسیب‌شناسانه، بهره‌گیری از مطالعات می‌دانی، استفاده از تجربیات و نظرات متخصصان تأمین‌های مالی از ویژگی‌های این نوشتار است.


 
برگزیده هشتمین جشنواره بین‌المللی برترین‌های پژوهش و نوآوری (جایزه جهانی تهران) تصریح کرد: در این پایان‌نامه چالش‌های مالی شهرداری تهران از دیدگاه شرعی، فقهی و قانونی مورد بررسی قرار داده‌ شده و بسترهای مالی و حقوقی مربوط به آن بررسی‌شده است و سعی بر برخوردار بودن از نگاهی ترکیبی در رویارویی با موضوع از دیگر ویژگی‌های این تحقیق است.


 
وی در خصوص حمایت‌های مسئولان شهرداری تهران بیان کرد: از آنجایی‌ که تعداد افراد متخصص در حوزه تأمین منابع مالی شهری در شهرداری تهران بسیار کم است برای رسیدن به نتیجه قابل‌قبول در این پژوهش با مشکلات و موانع فراوانی روبه‌رو بودم.


 
بالایی سهزابی از کم بودن مقاله و تحقیق در این حوزه خبر داد و گفت: متأسفانه دانشجویان در حوزه‌هایی به تحقیق و پژوهش می‌پردازند که دارای داده‌های ملموس و کمّی باشد و سراغ تحقیقات میدانی نمی‌روند که یکی از کمبودهای پژوهشی ما در این حوزه احساس می‌شود.


 
برگزیده هشتمین جشنواره بین‌المللی برترین‌های پژوهش و نوآوری (جایزه جهانی تهران) تصریح کرد: مطالعه و تحقیق در این خصوص بیش از ۱۰ ماه طول کشید و در این میان از راهنمایی محمد ندیری به عنوان استاد راهنما و مشاوره مهدی پندار و عاصف کریمی بهره‌مند شدم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار