آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۷۷۴۸

موافقت نمایندگان با تغییر دستور برای بررسی ۷ لایحه بین‌المللی

نمایندگان با تغییر دستور و بررسی اولویت‌دار ۷ لایحه موافقت‌نامه بین‌المللی موافقت کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان در صحن علنی امروز دوشنبه 21 دی ماه با درخواست 50 نفر از وکلای ملت و با استناد به تبصره 1 ماده 102 آیین نامه داخلی مجلس با تغییر دستور و بررسی اولویت‌دار 7 لایحه موافقت کردند.

 

لایحه موافقت‌نامه تهدید حدود مرز دریایی در دریای عمان میان دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت سلطنتی عمان با 100 رأی موافق، 11 رأی مخالف و 11 رأی ممتنع از مجموع 197 رأی به تصویب نمایندگان رسید.

 

همچنین بررسی اولویت‌دار لایحه تصویب اصلاحات اساسنامه کنوانسیون و آیین‌نامه کلیه کنفرانس‌ها و مجامع اتحادیه بین‌المللی مخابرات طی فراهم‌آیی سران مختار در سال 2010 میلادی نیز با 112 رأی موافق، 12 مخالف و 11 ممتنع از مجموع 197 نماینده حاضر در مجلس به تصویب رسید.

 

در ادامه نوبت به لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در مؤسسه استاندارد و اندازه‌شناسی کشورهای اسلامی (سمیک) رسید که بررسی اولیت‌دار این لایحه نیز با 120 رأی موافق، 11 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 195 رأی به تصویب نمایندگان رسید.

 

همچنین تغییر دستور و بررسی اولویت‌دار لایحه اصلاح موافقت‌نامه تخصیص دالان حمل و نقل و گذر بین‌المللی میان دولت‌های جمهوری اسلامی ایران و سلطان نشین عمان، قطر، ترکمنستان و ازبکستان با 116 رأی موافق، 16 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 194 رأی تصویب شد.

 

وکلای ملت در ادامه با بررسی لایحه موافقت‌نامه بنادر خشک نیز با 118 رأی موافق، 14 رأی مخالف و 10 ممتنع از مجموع 195 رأی به تصویب رساندند.

 

همچنین لایحه اصلاحات ضمائم کنوانسیون بین‌المللی جلوگیری از آلودگی دریایی ناشی از کشتی‌ها با 119 رأی موافق، 10 رأی مخالف و 12 رأی ممتنع از مجموع 194 نماینده حاضر در صحن مورد تصویب قرار گرفت.

 

نمایندگان مجلس در پایان نیز لایحه موافقت‌نامه همکاری امنیتی و انتظامی میان دولت جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان را با 122 رأی موافق، 10 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 195 رأی به تصویب رساندند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار