آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۹۱۹۰

ظریف: داریم به روز اجرای برجام می‌رسیم، دیپلماسی صبر می‌خواهد

وزیر خارجه ایران که در وین به سر می‌برد، در مطلبی کوتاه تاکید کرده است که «دیپلماسی نیازمند صبر کردن است».

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه روز شنبه گفت دیپلماسی نیازمند صبر است.

 

وزیر خارجه ایران که برای دیدار با همتای آمریکایی خود و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به منظور نهایی کردن مرحله سوم و نهایی برجام به وین رفته، اظهارنظری درباره لزوم داشتن صبر در دیپلماسی کرده است.

 

محمد جوادظریف در توئیتر خود نوشت: «داریم به روز اجرا می‌رسیم. هیچ مسئله جدی‌ای وجود ندارد. دیپلماسی صبر می‌طلبد، اما همه می‌دانیم که قطعا از جایگزین‌هایش برتر است».

 

پیش از این دیپلمات ارشد ایران تاکید کرده بود که امروز روز خوبی برای ایران و منطقه خواهد بود چرا که روز اجرای برجام فرا رسیده است.

 

وزیر خارجه ایران به جزئیات بیشتری درباره اینکه دقیقا منظور او از توئیت آخرش چیست، اشاره نکرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار