کد خبر:۴۷۹۵۴۹
قائم مقام رئیس دانشگاه پیام‌نور در بازدید از پیام‌نور زاهدان:

کیفیت‌بخشی و تبدیل به دانشگاه کارآفرین در اولویت قرار گیرد

قائم مقام رئیس دانشگاه پیام‌نور در بازدید از دانشگاه پیام‌نور زاهدان گفت: اولویت‌ها در دانشگاه باید براساس کیفیت آموزشی، پژوهشی، ساخت و ساز و تبدیل به دانشگاه کارآفرین قرار گیرد و تجهیزات آزمایشگاهی باید پیشرفته و نوین باشند؛ زیرا دانشگاه باید در هر زمینه‌ای الگوی جامعه باشد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از زاهدان، اکبری، قائم مقام رئیس دانشگاه پیام نور کشور در بازدید از دانشگاه پیام نور زاهدان گفت: تمامی امور دانشگاه باید بر پایه و اساس کیفیت، برنامه ریزی و نظارت دقیق مسئولین مربوطه انجام شود.


وی در ادامه افزود: جایگاه دانشگاه پیام نور در استان سیستان و بلوچستان باید رشد کند و در زمینه‌های مختلف پیشرفت نماید. با توجه به اهمیت ساختارهای الکترونیکی و فناوری اطلاعات، باید تعداد آزمون‌های الکترونیکی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان افزایش یابد و در این خصوص اعتبارات لازم اختصاص خواهد یافت.


اکبری بر ضرورت کیفیت بخشی و تبدیل دانشگاه پیام نوربه دانشگاه کار آفرین تاکید نمود و بیان داشت: اولویت ها در دانشگاه باید بر اساس کیفیت آموزشی، پژوهشی، ساخت و ساز و تبدیل دانشگاه به دانشگاه کارآفرین قرار گیرد و تجهیزات آزمایشگاهی باید پیشرفته و نوین باشند؛ زیرا دانشگاه باید الگوی جامعه در هر زمینه ای باشد. جذب دانشجو لازمه پیشرفت دانشگاه است؛ از این رو باید دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در رشته های میان رشته ای و رشته های جدید دانشجو جذب کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار